一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
maxseller 同佢買左兩件one piece
屌你老母一件買2xx 原價50蚊 仲要係睡裙黎 質地差到仆街
佢本人ig係xxtkaka

仲有個loomloomloomloom
態度差到仆街 比生意你仲比說話我聽

Maxseller依個我都中伏過
明知寄錯仲要照寄錯個件貨比我
之後睇返其他shop係平過佢好多
Btw佢真人d相好撚柒

Maxseller 真係好撚嘔心
自己着過一次嘅裙 post完自己ig 就順手係shop度買番出去都算
條友連自己用過嘅化妝品都夠膽死賣番出去
無人想同佢間接有肌膚之親/kiss囉屌
仲有佢勁多都係淘寶野黎
只要將佢張相cap低放上淘寶揾就會揾到
平佢十倍
btw 認同樓上真人啲相好撚柒
見過真人個咀好似食完屎唔抹嘴咁
maxseller 同佢買左兩件one piece
屌你老母一件買2xx 原價50蚊 仲要係睡裙黎 質地差到仆街
佢本人ig係xxtkaka

Maxseller依個我都中伏過
明知寄錯仲要照寄錯個件貨比我
之後睇返其他shop係平過佢好多
Btw佢真人d相好撚柒

Maxseller 真係好撚嘔心
自己着過一次嘅裙 post完自己ig 就順手係shop度買番出去都算
條友連自己用過嘅化妝品都夠膽死賣番出去
無人想同佢間接有肌膚之親/kiss囉屌
仲有佢勁多都係淘寶野黎
只要將佢張相cap低放上淘寶揾就會揾到
平佢十倍
btw 認同樓上真人啲相好撚柒
見過真人個咀好似食完屎唔抹嘴咁

有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

買過好多次
利申 非打手
有邊間好啊我都唔想出街

買過好多次
利申 非打手

認真咩

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

有無淘寶店名?

我覺得唔錯嘅啲料,但最不恥佢扮外國野,啲裙係淘寶搵到就自己買

我都覺得d裙嘅料其實唔錯 不過淘寶就真係平一大截 同埋太高嘅絲應該真係會覺得短
d褲我覺得牛仔款好d 黑彈d線頭着得耐會飛出嚟

見佢平過maxseller好多 仲打算買
有邊間好啊我都唔想出街

買過好多次
利申 非打手

認真咩

認真係,我覺得佢個料真心5差
個人有時中意個個風格,唔洗下下著大牌子野
htstore_official
以前都係到買過幾次鞋
有次過錯數比佢 唔撚退返錢比我
仲玩失蹤 正仆街黎 賺咁多錢 連幾百都貪
以後咪撚幫襯佢
以前都係到買過幾次鞋
以後咪撚幫襯佢

買完話14日內有 等撚個鳩幾月問又唔答 又要長期online 已讀不回 垃圾店 比多錢又唔柒退 又話下次可以用 點知側側博 唉
得罪講句
淘寶仲好態度
得罪講句
淘寶仲好態度

錯唔曬
Jasper店主mon住個post啦 嬲嬲豬啊
以前都係到買過幾次鞋
以後咪撚幫襯佢

買完話14日內有 等撚個鳩幾月問又唔答 又要長期online 已讀不回 垃圾店 比多錢又唔柒退 又話下次可以用 點知側側博 唉

講真 我明
以為多followers就冇事啦
點知
仆街啦 追左幾個月都唔撚比返錢我
其實宜家好多IG SHOP都搞埋網站落單 免左whatsapp問價被態度唔好嘅問題
一人一間follow只係為咗睇女嘅IG SHOP
我先 serco.store
Follow咗年幾但都未買過嘢 不過店主真係幾靚

haha

Sorry囉
如果講態度唔好嘅話點少得間wildncherish 店主臭串到仆街

認真呼籲大家唔好幫襯htstore_official買鞋
幾百蚊當跌左
最唔順條氣 一個交代都冇 直接同我玩失蹤
(但whatsapp長期online )
屌 jasper.femme private 左

佢扮委屈?

態度好到呢

佢扮委屈?

佢話原來樣衰都係罪 叫人睇唔順眼就unfollow佢
有邊間好啊我都唔想出街

買過好多次
利申 非打手

認真咩

認真係,我覺得佢個料真心5差
個人有時中意個個風格,唔洗下下著大牌子野

我中伏呀😭😭😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞