一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike

Vvvin韓國同日本,靚但真心貴,同佢買咗幾次衫,質料唔差,唔會洗完出事,但價錢真心貴

啱啱見到有個ig專屌vvvin淘寶貨喎

求ac

http://instagram.com/vvvin_taobao

Vvvin韓國同日本,靚但真心貴,同佢買咗幾次衫,質料唔差,唔會洗完出事,但價錢真心貴

求ac

我follow咗好耐先敢買,希望唔好係真,會好傷心
呢個post好warm 追曬
幫襯左mmushroom lazy closet aangshop 好多次(雖然未有佢地ig啲「熟客」咁多)好傷心 三間都覺得態度幾好又鍾意啲衫 連店主個人ac都有fol 見佢地好有夢想咁 其實開ig shop要賺錢係正常 但食水深成咁 好sad 我之前一路幫襯都係學生冇乜收入

求ac

千祈唔好買vvvin shop,我係好早期買左佢啲類似古着既冷衫,質地差不在話,仲要有漬又臭
個陣一買買左3件,真係屌晒鬼
之後同佢講返,條友語氣仲勁差
依家行葵廣見佢鋪都開埋實賺唔少

btw kiki.co好似屌過佢抄款

求ac

千祈唔好買vvvin shop,我係好早期買左佢啲類似古着既冷衫,質地差不在話,仲要有漬又臭

btw http://kiki.co好似屌過佢抄款

我近期少少買的,d料唔差但價錢真心貴
兩間鋪都有follow,款的確幾多一樣
想搭單問banananaxx係咪淘寶貨
cap過圖搵都搵唔到

求ac

我近期少少買的,d料唔差但價錢真心貴
兩間鋪都有follow,款的確幾多一樣

我會寧願買kiki,不過啲款好難carry

求ac

早期「古著」冷衫嗰時仲係淘寶貨黎
又係宜家搵到錢就去日韓入貨
仲要賺到開兩間

要撐店主嘅所以人唔該諗清楚d
小心被人話係打手

要撐店主嘅所有人唔該諗清楚d
小心被人話係打手
想聽下大家講三媽同2littlebob
想聽下大家講三媽同2littlebob

三媽上面有講到呀

推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po[/quote]
[/quote]
ig可以停用一陣 唔一定係del左 佢咁好搵點會捨得del 過幾日件事淡左就開返架啦

推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po

[/quote]
ig可以停用一陣 唔一定係del左 佢咁好搵點會捨得del 過幾日件事淡左就開返架啦 [/quote]
睇新po講佢

推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po

ig可以停用一陣 唔一定係del左 佢咁好搵點會捨得del 過幾日件事淡左就開返架啦 [/quote]
睇新po講佢[/quote]
推到間嘢正式收皮 唔好畀佢淡

推到一間收左皮

ig可以停用一陣 唔一定係del左 佢咁好搵點會捨得del 過幾日件事淡左就開返架啦

睇新po講佢[/quote]
推到間嘢正式收皮 唔好畀佢淡 [/quote]

就係扮曬貴野靚野,大把客,lazy_closet做左4年,佢都話賣左幾萬件貨喇
應該都搵到十幾萬啦最少
呢個post好warm 追曬
幫襯左mmushroom lazy closet aangshop 好多次(雖然未有佢地ig啲「熟客」咁多)好傷心 三間都覺得態度幾好又鍾意啲衫 連店主個人ac都有fol 見佢地好有夢想咁 其實開ig shop要賺錢係正常 但食水深成咁 好sad 我之前一路幫襯都係學生冇乜收入

所以要話俾更多人聽,佢地發過豬頭
新post係邊 搵唔到
新post係邊 搵唔到

起底搵
買過一次aangshop,幾滿意 態度都幾好
因為咁啱個條淘寶搵唔到,之後其他淘寶買,平均每件錢差成百幾蚊
大家睇啱就直接淘寶啦
SELECT * FROM igshops "黑店"

推到一間收左皮

[/quote]
【半身裙纯棉短裙半身春季显瘦学生女韩国高腰防走光A字裙百搭半裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hiCLwo?cv=PUuEZF4eZgH&sm=125e76,或复制这条信息¥PUuEZF4eZgH¥后打开👉手机淘宝👈
似唔似 唔肯定🤔[/quote]
唔該曬絲打
最近行元朗嘉城 2樓好似新開左間又係專賣韓國衫褲,可能新開 態度唔錯 問左幾件衫既貨錢都無西口西面,間野ig好似叫madlab._
買過一次aangshop,幾滿意 態度都幾好
因為咁啱個條淘寶搵唔到,之後其他淘寶買,平均每件錢差成百幾蚊
大家睇啱就直接淘寶啦

aangshop都係淘寶架?
啲衫都幾貴做到有埋工作室
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞