一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Pony_store
成日屌人抄佢貨抄佢caption
黎黎去去都係嗰幾款產品紅咖啦

佢同上面泰國減肥藥舖簡直係兩大臭格店主
Pony_store
成日屌人抄佢貨抄佢caption
黎黎去去都係嗰幾款產品紅咖啦

佢同上面泰國減肥藥舖簡直係兩大臭格店主

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

有無淘寶店名?

我覺得唔錯嘅啲料,但最不恥佢扮外國野,啲裙係淘寶搵到就自己買

我都覺得d裙嘅料其實唔錯 不過淘寶就真係平一大截 同埋太高嘅絲應該真係會覺得短
d褲我覺得牛仔款好d 黑彈d線頭着得耐會飛出嚟
[size=5]Americabuyforu1

試過約面交,
出到黎一句話:我唔記得帶件貨呀
[size=5]Americabuyforu1

試過約面交,

跟著點
hello.girlssss
啲貨明明淘寶
仲好意思話自己泰國入貨

入面啲衫好柒
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

我第一次買佢態度ok,覆得好快,真人又唔覺無禮貌,所以有繼續留意
點知幾個月後我又有嘢睇啱想買,我好有禮貌問佢嘢,已讀不回,問號佢,再讀不回,幾次都係咁 食屎啦!

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

呢間野個店主真係勁黑人憎
Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

仆街 岩岩先訂左嘢 未到貨

假架啲野

又唔好亂講,你有咩證明佢賣假嘢?態度差係一件事,賣假嘢係另一件事,唔好講得就講
一人一間follow只係為咗睇女嘅IG SHOP
我先 serco.store
Follow咗年幾但都未買過嘢 不過店主真係幾靚
Jasper.femme
有時問完價 覺得貴唔岩budget 又比佢公開屌話淨係問價唔幫襯 屌 咁問左一定要買?覺得個價錢唔岩都唔得

同埋平心而論 佢入既衫同佢影d相都好7
D tee好淘寶feel
佢成日叫春話無人like 無人買 其實佢有無諗下個問題係邊?
影d post勁7 勁自戀 有次睇live仲話佢想拍YouTube
唔係想人身攻擊 但真係好想話比佢知無人like既原因其實係因為佢自己

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

呢間野個店主真係勁黑人憎
Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

仆街 岩岩先訂左嘢 未到貨

假架啲野

又唔好亂講,你有咩證明佢賣假嘢?態度差係一件事,賣假嘢係另一件事,唔好講得就講

試過約面交,

跟著點

最後咪約另一次面交,腦都冇撚次有帶係身啦佢

試過約面交,

跟著點

最後咪約另一次面交,腦都冇撚次有帶係身啦佢

我係你就會同佢一齊返去拎件貨

haha
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

佢態度真係勁差 趕客

我第一次買佢態度ok,覆得好快,真人又唔覺無禮貌,所以有繼續留意
點知幾個月後我又有嘢睇啱想買,我好有禮貌問佢嘢,已讀不回,問號佢,再讀不回,幾次都係咁 食屎啦!

呢間真係好垃圾,件貨遲左成個星期,問左3次先覆我冇貨要遲多一星期,一句都冇講聲,約交收叫人唔好遲到,自己就遲20分鐘,之前仲要見佢將d客買嘅唇膏擰開哂拍片上ig,on99,一撚定唔會再幫襯!
Jasper.femme
有時問完價 覺得貴唔岩budget 又比佢公開屌話淨係問價唔幫襯 屌 咁問左一定要買?覺得個價錢唔岩都唔得

同埋平心而論 佢入既衫同佢影d相都好7
D tee好淘寶feel
佢成日叫春話無人like 無人買 其實佢有無諗下個問題係邊?
影d post勁7 勁自戀 有次睇live仲話佢想拍YouTube
唔係想人身攻擊 但真係好想話比佢知無人like既原因其實係因為佢自己

我未喺佢度買過嘢,亦未聽過呢間舖,
頭先好奇㩒入去,第一個感受係
屌呢個師奶係咪趕客架
02basketballshop 賣假野貨不對版唔講先 同佢講翻仲要聲大夾惡屌翻人轉頭
有無人總結埋黑店ig名個list

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

之前搵呢間代購銀包
又話寄咗 但成個星期收唔到 嗰陣我係話寄順豐 咁我就好好奇點解順豐會咁耐都未有 我就whatsapp問佢 佢應我:我又唔係順豐負責送個個 你催我做咩? 但其實我只係想問下係咪真係寄咗 因為佢又冇影單淨係話寄咗

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢

之前搵呢間代購銀包
又話寄咗 但成個星期收唔到 嗰陣我係話寄順豐 咁我就好好奇點解順豐會咁耐都未有 我就whatsapp問佢 佢應我:我又唔係順豐負責送個個 你催我做咩? 但其實我只係想問下係咪真係寄咗 因為佢又冇影單淨係話寄咗

依間真係公認嘅黑店 態度真係好差 你話問野唔買就話姐 佢有生意都無真係on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞