一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Loftygoods
有次買左2件c牌hoodies (唔同碼唔同色)
等左3個幾星期
佢先同我講有件缺貨,咁我轉左第2隻色
中間到左一件
再等左一個月佢先話寄失左
最尾退番一件錢比我

我早排都訂左對鞋 一開始話有貨 入完數之後等左好耐突然又話無貨 問佢咩原因 佢就話因為訂唔到所以無 仲要唔係好似普通ig shop咁whatsapp/ig direct落單 要去佢個網度訂 比完錢仲要keep住check email先知佢有無喺個網度回應返我

我都試過有次想買佢對鞋同leggings , 入完數等左好耐 之後先話無貨,話退番錢比我。點知 我等左幾日都無消息,我不停問佢幾時退番錢,佢先第二日退番錢比我
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

有次同三媽買咗頂帽 嚴重貨不對版 有色差

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到
佢又講到自己design

之前想買佢條工人裙 特登cap圖上淘寶睇下有無
真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多
有邊間好啊我都唔想出街

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

三媽成日話自己design架 估唔到又係上淘寶
試過有次whatsapp個店主問幾錢
好似係公仔 之後佢話100
咁我就答返佢唔買啦
點知佢即刻話我棄單
話post我上ig
咁我就答返佢唔買啦
點知佢即刻話我棄單
話post我上ig

抵呀
屌老母 http://qqshop.com.hk同magic.place_係同一個人黎
上次我個frd想買cute press個枝美人魚唇膏
佢交收又話要屯門或者兆康 咁就問佢西鐵綫個啲得唔得
佢星期四問我個frd星期六6點半荃灣西得唔得 我個frd答完佢:可以啊 就無撚覆過
我個frd星期五晏晝都係想問多句:咁係咪聽日6點半荃灣西啊?
佢又話要晏少少覆 但係上一次問佢野又話要晏少少覆後尾要隔兩日先覆 我個frd就問佢:今晚覆唔覆到?
佢條撚樣屌我個frd話:我都要問其他客架 我都要等人地覆架
又話自己星期四無confirm多次係因為個日6點放學 一返到屋企就訓到 訓到第二朝
後尾講多兩講就block撚左我個frd

咁最後約唔約到交收
有邊間好啊我都唔想出街

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到

真係有,仲要一樣圖

我都同佢買咗條
屌老母 http://qqshop.com.hk同magic.place_係同一個人黎
佢星期四問我個frd星期六6點半荃灣西得唔得 我個frd答完佢:可以啊 就無撚覆過
我個frd星期五晏晝都係想問多句:咁係咪聽日6點半荃灣西啊?
佢又話要晏少少覆 但係上一次問佢野又話要晏少少覆後尾要隔兩日先覆 我個frd就問佢:今晚覆唔覆到?
又話自己星期四無confirm多次係因為個日6點放學 一返到屋企就訓到 訓到第二朝

咁最後約唔約到交收

個間野block左佢 約都約唔到
好似唔憂做咁

咁最後約唔約到交收

個間野block左佢 約都約唔到
好似唔憂做咁

....
Second kill
我同個fd入去睇yeezy準備買咁正常都要試吓岩唔岩(未買之前都有一對)
咁我朋友著緊對yeezy
佢望下我個fd再望我係到偷笑
屌佢老母放工著平民小小都咁撚樣鄙視
之後係隔離買貴幾百都唔買佢
即日拎撚住對yeezy係佢個到睇野
之後都冇入個去睇野同唔會買佢野
寧願貴都唔會買佢

Second kill 呢間嘢真係閪撚到震,個日入去睇嘢
個男店員係到媾女大聲講細聲笑,仲要係笑啲客嘅look,
驚死啲客聽唔到咁,大聲咁講。

仲有嘢戇鳩嘅係,買嘢要袋要俾$1膠袋稅?
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

十問九唔應
希望大家唔好再幫襯佢
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

咁有時大家棄單都幾黑人憎

問下價唔一定要買掛
Jaspersam
唔記得係咪咁

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買

問下價唔一定要買掛

但佢係ig已經列明價錢🙂
Jaspersam
唔記得係咪咁

成日已讀不回

推推推

問下價唔一定要買掛

好多人扮睇唔到 照問🙂
咁我就答返佢唔買啦
點知佢即刻話我棄單
話post我上ig

抵呀

好似問咗價就一定要買咁
Jaspersam
唔記得係咪咁

成日已讀不回

推推推

問下價唔一定要買掛

唔係囉 唔知依家點啦 unfollow咗好撚耐 我嗰時想買係兩三年前 無列明價錢 問咗幾次都無覆

成日已讀不回

推推推

問下價唔一定要買掛

唔係囉 唔知依家點啦 unfollow咗好撚耐 我嗰時想買係兩三年前 無列明價錢 問咗幾次都無覆

兩三年前既嘢 拎返出嚟講
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介

DW旺角有間 我之前買黑色大錶面皮帶 $1070

DW上amazon買平香港一半,一定真野先,洗鬼上ig shop買

DW: Neverstoppp__
買過 真野 價錢同amazon差唔多
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

我都買過 條裙太短 最後都無著過出街
不過店主態度係ok既
到底係幾on9先會係IG SHOP買野
miss3_shop

想知佢邊間淘寶入喎 佢件件衫都推到勁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞