一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
maxseller算唔算黑
佢有做代購 但個價高過其他舖
又成日賣自己用過啲化妝品
買過一次aangshop,幾滿意 態度都幾好
因為咁啱個條淘寶搵唔到,之後其他淘寶買,平均每件錢差成百幾蚊
大家睇啱就直接淘寶啦

aangshop都係淘寶架?
啲衫都幾貴做到有埋工作室

我覺得係溝衫 有啲揾唔到 幫襯過好幾次 質素滿意嘅 但真係幾貴 不過有一次件褸同圖兩回事 圖係紫芋色冬天大褸 好似好特別咁 收到係普通淺啡 而且着到個人好大份好老 同佢影個feel好唔同
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

不過 若然係普通正常買家
唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

我怕 到頭來枉費你一番信任就唔好啦
唔好咁易下定論喔

見到佢之前個leather backpack堅靚買左個嚟用
希望唔係淘寶貨 因為真係冇見過有
個backpack好貴 小妹很窮的 希望唔好辜負我一番信任

唉過左去嘅袋就 知道更多或者越諗越傷心都唔好 你自己中意就得啦

屌我收番 睇新po 係淘寶搵到佢條工人裙
屌對wwhitetale好撚失望呀
最近行元朗嘉城 2樓好似新開左間又係專賣韓國衫褲,可能新開 態度唔錯 問左幾件衫既貨錢都無西口西面,間野ig好似叫madlab._

好奇search下 一開見到店主同我同一間
最近行元朗嘉城 2樓好似新開左間又係專賣韓國衫褲,可能新開 態度唔錯 問左幾件衫既貨錢都無西口西面,間野ig好似叫madlab._

好奇search下 一開見到店主同我同一間中學

Ig 相個個女仔係店主黎?

想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

唔係 @wwhitetale堅自家 啲貨淘寶搵唔到 淨係幫襯果間 另外就唔知

我冇太留意wwhitetale 淘唔淘寶貨我自己就唔清楚 而上面好似有人話過wwhitetale有賣淘寶貨

不過 若然係普通正常買家
唔係店主本尊或親友

我又唔係好諗到 有乜理由會大大隻字同店主澄清d貨係堅自家淘寶冇

我怕 到頭來枉費你一番信任就唔好啦
唔好咁易下定論喔

見到佢之前個leather backpack堅靚買左個嚟用
希望唔係淘寶貨 因為真係冇見過有
個backpack好貴 小妹很窮的 希望唔好辜負我一番信任

唉過左去嘅袋就 知道更多或者越諗越傷心都唔好 你自己中意就得啦

屌我收番 睇新po 係淘寶搵到佢條工人裙
屌對wwhitetale好撚失望呀

RIP
其實你地有佢地入數ac可以去銀行舉報佢地用個人戶口做商業野

原來有人講左
因為自己都開過ig shop
都比銀行打黎查過
唔知係同行搞我定金額太大

巴打呢個cm要highlight

htstore_official
以前都係到買過幾次鞋
有次過錯數比佢 唔撚退返錢比我
仲玩失蹤 正仆街黎 賺咁多錢 連幾百都貪
以後咪撚幫襯佢

買完話14日內有 等撚個鳩幾月問又唔答 又要長期online 已讀不回 垃圾店 比多錢又唔柒退 又話下次可以用 點知側側博 唉

講真 我明
以為多followers就冇事啦
點知
仆街啦 追左幾個月都唔撚比返錢我

屌之前買對鞋 等左成個月 佢先醒起未比我 其實我已經成日好厚面皮問一問到貨未 你老味 等左成個月先有
一齊舉報黑店
首先舉報 然後帳號 再垃圾信息
樓主已檢
@mmushroommm
@wwhitetale

得閒要去睇下 望下個靚女
推爆佢
mmushroommm啲態度真係好差
之前買過件衫色差得太嚴重
問佢點解會咁
一時同我講話係囉今次批貨唔知點解會咁
一時又話其實隻色本來就咁樣 係影相出現少少色差
屌你會唔會係話粉紅色但變撚左淺啡色都夠膽死答我少少色差?
雖然可以換但約佢第一次換貨 到換前1個鐘先話自己有事唔得 要改期 到第二次我已經預備出門口搵佢confirm 答我唔記得左 到第3次先換到 足足成一個月 我屌佢
其實你地有佢地入數ac可以去銀行舉報佢地用個人戶口做商業野

原來有人講左
因為自己都開過ig shop
都比銀行打黎查過
唔知係同行搞我定金額太大

巴打呢個cm要highlight

如果個人銀行户口太多錢銀出入 銀行會以為户口係俾人洗黑錢 會打黎問
一齊舉報黑店
首先舉報 然後帳號 再垃圾信息
樓主已檢
@mmushroommm
@wwhitetale

檢左lazy closet 同miss3shop
問佢點解會咁
雖然可以換但約佢第一次換貨 到換前1個鐘先話自己有事唔得 要改期 到第二次我已經預備出門口搵佢confirm 答我唔記得左 到第3次先換到 足足成一個月 我屌佢

檢佢啦
咁ballheads呢?
買過一對Stan smith,個鞋頭3個月就爛左,其他野都好似幾正常,但個鞋頭勁快爛
不過佢有個正貨商户認證又好似係真😂
繼續miss3_shop

就咁一塊布仔加勾花,睇下淘寶賣幾多,三小姐賣幾多

問佢點解會咁

檢佢啦

檢左 講起就嬲
$139可以喺淘寶買齊三隻色 仲要有錢剩

Wwhitetale 唔似係淘寶

係Wwhitetale買過個袋
袋到有佢個logo
所以應該唔係淘寶
somecloudsss

覆機慢 訂貨慢 出貨慢,仲要食水深
最快就係叫你過數比佢嗰陣,之後就兩三日都唔應你

takami幾平 其他就一dd 我又未試過兩三日唔應 最多好似9定10個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞