一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
ig本來就唔係購物平台,igshop買野完全冇保障,唔明點解會有人幫襯
淘寶都起碼有得換貨退錢或者俾差評
幫推 想睇下買開野嘅shop仆唔仆街

講個名討論下

thecollections

佢太出名
ig本來就唔係購物平台,igshop買野完全冇保障,唔明點解會有人幫襯
淘寶都起碼有得換貨退錢或者俾差評

Ig都可以 退錢 但差評你比左佢唔公開
睇你識唔識既姐,igshop都大把係賣真野

講個名討論下

佢太出名

出名好定唔好?

同意

講個名討論下

佢太出名

出名好定唔好?

負評

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質
不如問非黑店igshop

你係店主?想打自己個間

我咁問得擺明係因為無一間唔黑囉,只不過總有一班on9仔要喺igshop高價買淘寶野,然後上嚟開post問係咪比人呃

shopaholic852

同感,呃你做會員,貨就有排都未送到,whatsapp又唔應機

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

咁有無邊間賣迪士尼野嘅介紹下

講個名討論下

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

咁有無邊間賣迪士尼野嘅介紹下

依個po黑店

同感,呃你做會員,貨就有排都未送到,whatsapp又唔應機

加$20定$30

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

好耐之前 嗰陣啱啱興起著闊褲
咁見到佢著我咁靚
咁咪同佢訂一條囉
記得嗰陣賣成$3xx

咁好啦,之後去門市拎
就發現條褲啲質地差到同淘寶無分別
啲線頭走哂出嚟嘅

條褲無著過 一直都擺咗喺度

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

咁見到佢著我咁靚
咁咪同佢訂一條囉
記得嗰陣賣成$3xx

咁好啦,之後去門市拎
啲線頭走哂出嚟嘅

americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

呢間野個店主真係勁黑人憎
Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

死因係?

咁見到佢著我咁靚
咁咪同佢訂一條囉
記得嗰陣賣成$3xx

咁好啦,之後去門市拎
啲線頭走哂出嚟嘅

真係R撚爆頭
Ig shop買野真係最撚on9
出左事咩保障都無
好心買野就去第度啦
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

呢間野個店主真係勁黑人憎
Direct佢買袋就覆
買平化妝品就唔撚覆

點解佢態度可以咁差
佢啲野淘寶訂到 有幾大壓力?
真係R撚爆頭
Ig shop買野真係最撚on9
出左事咩保障都無
好心買野就去第度啦

你識咪唔會囉
嬲嬲地 舉報左Americabuyforu1
Voeubuyer !!!! 雖然唔係黑店,但態度真係
之前買左set唇膏 要去觀塘拎喇,唔知三點定四點先開門 咁我早到 企左係門口等!到夠鐘都未見人黎 就打去問下!態度又唔好,到我見到佢 仲要黑面掛住禁電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞