一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

比說話啲人聽
不過學識淘寶之後無再係ig買過野
或者係ig睇款再搵淘寶
點解仲有懵撚,唔識用淘寶!要走去ig shop

有啲野係代購的。。
不過學識淘寶之後無再係ig買過野
或者係ig睇款再搵淘寶

都有 但有啲款係無 就逼於無奈 仲要慘遭咁既服務質素
不如問非黑店igshop
Smart official

之前係佢到訂鞋 訂左一個月有多都未到
點解仲有懵撚,唔識用淘寶!要走去ig shop

其實唔係全部shop都淘寶
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣
不如問非黑店igshop

你係店主?想打自己個間
Lockerroom 問佢野已讀不回

i know that feel

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

我都試過囉
Fol同讚
淘寶有得買
之前係間igshop訂左衫過埋數 一個禮拜先同我講無貨 退錢又遲

死因係?

又有一次同佢買耳環 講咗門市自取 等咗十幾日 我主動問佢幾時有貨 佢話一早拎得啦 佢唔講 我點知
lm
好彩我買開野嗰啲都ok
Majestic_stylehk
snooze.collection 俾貨日期遲勁多又唔覆whatsapp
Majestic_stylehk

真 話我地冇禮貌
唔知點解又要做又要嗌辛苦
開團代訂之後話太忙無時間覆我 咁你又開團?
on99
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1
唔知點解又要做又要嗌辛苦
開團代訂之後話太忙無時間覆我 咁你又開團?
on99

但係佢都係收我地錢再訂 然後等貨咩都唔洗做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞