一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike

我同佢有common fd, 佢老公個樣細佢好撚多
講到好似好sweet咁 其實之前分過手 係佢老公偷食

佢老公就唔岩啦,有個事業型老婆都偷食

佢老婆仲喺度呻話想執咗jasper 話因為jasper搞到無晒錢

一日到黑都話想執架啦

呢句真 仲話成日著貼身衫好大波 想縮胸

屌jenn姐啲fd

who is jenn

屌你 除左個老女人 咩都唔識

我都係asso仔啫 jasper店主冇讀書啦 姐姐

你依個打手好撚失敗

我都係食下花生 駛乜咁認真🙂

你有咩咁欣賞佢欣賞到做打手?

廿幾歳就可以同一個好愛佢既男人結婚

原來係老女人店主

我地90後都老🙂你係2000?咁每個女仔都會對愛有憧憬?

90後唔老,係樣既問題者
lm

幫襯過或者問過價
祝你好運
我手指不停F5等老女人個老公回

屌我都係

Same here
Lazy closxx 褲同裙都可以係淘寶搵到

上面大把人爆左啦,link都有埋
老公仔潛了

你知道我在等你嗎 asso仔
老公仔潛了

唔知ig有回應未

冇追post
https://www.instagram.com/littleprincess_hk/
呢間有冇人幫襯過 佢D post好好笑,次次見到佢同佢個fd一齊做間野嘅model,就覺得佢個fd好可憐 額頭完全作住唔想兩個字 仲要打曬身高,體重出黎勁撚慘 不過店主本人個身高明顯係吹 有次個fd問佢一條百折裙,傘裙幾錢,佢話要$18x,拎幅圖上淘寶搵先$9.9

啱啱八卦禁入去睇
店主個身高同體重都似係吹啦
其實有無人諗過佢將佢屋企人手機轉WhatsApp icon 然後改名 對話

冇追post

有間黑店店主忍不住自爆了
其實有無人諗過佢將佢屋企人手機轉WhatsApp icon 然後改名 對話

其實有app可以整wtsapp對話

冇追post

呢啲黑店抵撚死啦 串過馬撚

其實有app可以整wtsapp對話

結論 佢都係本尊

冇追post

追po
Jasper 呢條on9
成日講悔氣說話 話要執 但又死唔斷氣
扮晒唔care其實最撚care就係佢自己
喂 知你mon實個post喇肥西

執?叫下春姐

執?叫下春姐

依位不停f5

冇追post

citypulse_hk 呢間野又係on9 之前買幾件衫 入曬數 係咁拖 日日催佢就話等緊番貨 之後忍唔住屌9佢 佢就話有現貨 隨時攞得
老公仔比人收機一齊唔睇po

執?叫下春姐

依位不停f5

大家咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞