一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Wwhitetale 唔似係淘寶

係Wwhitetale買過個袋
袋到有佢個logo
所以應該唔係淘寶

你揾淘寶批開係可以免費加名
之前有間IG shop咪俾人追擊
kalixstyle
又係俾人發現係淘寶貨扮自家設計
上IG TAG大把花生食
Btw 兩個店主都散埋
Diu!終於追曬啲post

記得之前thecollections係屯門開鋪個陣有好幾個ig係專係開黎鬧個店主
仲有鳥鳥店之前有另一個店主講話佢買啲野好多都係假 wally變willy(小雞雞)不過好多post都del哂 鳥鳥店店主同majestic店主係男女朋友

我有睇過 都去過門店 個thecollections 有無人知佢同之前成日睇鋪條仔散左未

好似一齊咗好多年 我都想知

散左好耐!以前屯門個舖仔係條仔搵比佢既,之後後期無啦啦同個mk仔一齊咗 果排你會發覺佢好少開間舖仔就知咩原因啦 到最後執埋就自己諗點解
個店主以前一直都係屯門間舖附近幫啲二手教科書賣書 佢係好醒既!將啲好平既野轉個手就貴成幾倍 店主叫姜x嵐
初初佢係ig開shop啲錢賺賺埋埋係for佢買潮野
btw呢間舖既野又貴又唔值!得班小妹妹先幫襯佢
想問little white boat係咪淘寶
最近睇中左衫想買但睇完po之後有D擔心
順手爆埋三媽料 曾經條友係ig shop有賣過aj,而果堆aj全部假野!之後慢慢就賣下啲泰國野啊,後期行埋所謂既「自家」實際上好多淘寶又cheap既野 佢開間野加加埋埋既錢就。。。。

有間用韓國化妝大神改名嘅store 成日見到佢屌d客臭雞 大家有冇睇過 係咪真係d客問題

係咪
Pony_store

但我又好似冇乜留意到佢鬧客喎 有冇人知??

我淨係知佢用假嘅swatches圖呃d客 然後del人cm, block人ac 掩耳盜鈴 魚目混珠 證據圖追post/search關鍵字啦

當d客係

真心幫pony講幾句嘢
買過幾次,態度係幾好
講真swatches圖每個人睇都有色差架啦
買過幾樣嘢都覺得同swatches效果差唔多
如果多followers黎講 佢定價其實都算行內食水淺
利申:非打手

鬧人佢post係另一個ac嘅story到 好似叫pony_store_ad 好煩

唔係色差
係用Giorgio Armani試色圖話係Missha

鬧人臭雞系列

好肉酸

打手咪玩啦 真係再重申多一次
唔係色差嘅問題呀 係假圖呀!!

精神分裂?同個客講野正正常常,轉個頭話人雞有病咩 btw陪過人上去態度係幾好既門市個個女仔(好似係同一個人?)但宜家真係要重新審視下,平時扮到好nice咁又用假圖
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

又有一次同佢買耳環 講咗門市自取 等咗十幾日 我主動問佢幾時有貨 佢話一早拎得啦 佢唔講 我點知

好撚耐以前幫趁過一次
又係入完數星期,又唔撚講幾時寄
問佢先串柒柒咁話聽日寄
其實佢交代好少少d人咪唔會問囉
想問little white boat係咪淘寶
最近睇中左衫想買但睇完po之後有D擔心
全間都淘寶 自己cap圖搵下啦 佢有啲直頭用淘寶啲相加個logo就當自己相
順手爆埋三媽料 曾經條友係ig shop有賣過aj,而果堆aj全部假野!之後慢慢就賣下啲泰國野啊,後期行埋所謂既「自家」實際上好多淘寶又cheap既野 佢開間野加加埋埋既錢就。。。。

想問好耐 myrtus.linn 同 wwhitetale 係咪淘寶貨

Wwhitetale 唔似係淘寶

係Wwhitetale買過個袋
袋到有佢個logo
所以應該唔係淘寶

你揾淘寶批開係可以免費加名
之前有間IG shop咪俾人追擊
kalixstyle
又係俾人發現係淘寶貨扮自家設計
上IG TAG大把花生食
Btw 兩個店主都散埋

點知你知咁多嘅
Diu!終於追曬啲post

記得之前thecollections係屯門開鋪個陣有好幾個ig係專係開黎鬧個店主
仲有鳥鳥店之前有另一個店主講話佢買啲野好多都係假 wally變willy(小雞雞)不過好多post都del哂 鳥鳥店店主同majestic店主係男女朋友

我有睇過 都去過門店 個thecollections 有無人知佢同之前成日睇鋪條仔散左未

好似一齊咗好多年 我都想知

散左好耐!以前屯門個舖仔係條仔搵比佢既,之後後期無啦啦同個mk仔一齊咗 果排你會發覺佢好少開間舖仔就知咩原因啦 到最後執埋就自己諗點解
個店主以前一直都係屯門間舖附近幫啲二手教科書賣書 佢係好醒既!將啲好平既野轉個手就貴成幾倍 店主叫姜x嵐
初初佢係ig開shop啲錢賺賺埋埋係for佢買潮野
btw呢間舖既野又貴又唔值!得班小妹妹先幫襯佢

sor9
引用錯留言 點解你知咁多
你地唔好淨係係到報串 又唔去舉報人
咁ballheads呢?
買過一對Stan smith,個鞋頭3個月就爛左,其他野都好似幾正常,但個鞋頭勁快爛
不過佢有個正貨商户認證又好似係真😂

想聽下大家講三媽同2littlebob

三媽上面有講到呀

2littlebob啲衫唔貴 而且應該真係全部真係韓國入?
繼續miss3_shop

就咁一塊布仔加勾花,睇下淘寶賣幾多,三小姐賣幾多

佢對腳做咩大脾個度
P漏左?
追咗十幾頁,有幾樣嘢可以講返:

1. Second Kill係比較可靠果間波鞋鋪,有朋友做過兼有另一位朋友同個老闆好熟,聲稱喺佢office/房見過果堆貨單;同時之前啲留言信譽比較好。

2. Search 之前連登有波鞋post講過有溝貨賣,解釋係一啲絕版鞋竟然仲可以齊色齊碼。

呢兩點可以搜尋「波鞋」應該會搵得返啲post去support。
http://Secretplanet.hk
淘寶買貨 然後亂比size你

話7日退換
一路唔覆等你換唔到
係IG留言就即覆再del留言

電話whatsapp十世都唔覆
明明同一個數字 但個個size都可以唔同
之前見佢買三送一就貪平試下
點知無個啱size

真係咁差㗎?我尋晚係網上落單,仲未入數,仲試唔試好?佢依家有優惠好撚抵咁

有d衫好似真係抄淘寶

想睇三媽收皮好耐

有d衫好似真係抄淘寶

尼2款似。。但唔係完全一樣照放住上黎俾大家睇睇

有無人推到三媽比稅務局查 好想佢快啲收皮同埋佢依家做埋個歐洲代購肯定賺唔少
有無人推到三媽比稅務局查 好想佢快啲收皮同埋佢依家做埋個歐洲代購肯定賺唔少

去post2問下
追咗十幾頁,有幾樣嘢可以講返:

1. Second Kill係比較可靠果間波鞋鋪,有朋友做過兼有另一位朋友同個老闆好熟,聲稱喺佢office/房見過果堆貨單;同時之前啲留言信譽比較好。

2. Search 之前連登有波鞋post講過有溝貨賣,解釋係一啲絕版鞋竟然仲可以齊色齊碼。

呢兩點可以搜尋「波鞋」應該會搵得返啲post去support。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞