一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
somecloudsss

覆機慢 訂貨慢 出貨慢,仲要食水深
最快就係叫你過數比佢嗰陣,之後就兩三日都唔應你

Agger
somecloudsss

覆機慢 訂貨慢 出貨慢,仲要食水深
最快就係叫你過數比佢嗰陣,之後就兩三日都唔應你

Agger

佢係食水深 跟住講明係冇賺大家錢架 係幫大家順便買埋
被我踢爆左 跟住del post block ac
sellingbranditemsss
個店主臭串到
問多兩句好似殺左佢全家咁
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

成日已讀不回

推推推

佢以前成日post d whatsapp 對話出黎 話人地齋問唔買
[size=7]nathan_sneaker賣假supreme 係淘寶買假野當真貨賣 轉個手賺幾百蚊 屌你老母 [/size=7]

Really ????
想幫襯

以前有連登仔中過招 有人起底爆左nathan_sneaker真貨溝假貨去賣 仲要突登賣貴過市價扮唒真貨 正仆街 巴打睇路

Supremehxhxhx信得過?
Pony_store

左 Weibo原圖 ; 右 被去原牌子水印

淨係係隔離化妝#52 &化妝品自己買post
已經有大約5~6個類似咁樣嘅cm被del + blocked 仲要呢個鐘數都唔諗住del圖 多followers係叻豬嘅

#指鹿為馬 #消息封鎖 #咁我又要一枝

間野好撚煩 成日寶寶前寶寶後 唔知仲以為佢弱智
仲有三日唔埋兩日就同人鬧交 話人抄佢
原來佢自己先係抄人加偷圖果個
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

我之前都買過 個陣交收地方一係太子 一係屯門 一係就下午4點 一係就6.15 我放5點半收工都未必趕到 我5點58分話可能遲一兩分鐘 我以家落行緊上嚟 佢就話我唔等㗎 tst ok? 我心諗等一分鐘啫 我都到左太子 上到去 搵佢交收 又唔講企喺咩位 搵佢又唔應我 搵到個陣明明佢仲同緊其他人交收緊 我企係隔離等佢無曬人 我先行埋佢度 我問佢 Err...張單呢 佢閪曬面話下 你都無話要 我張單有我個人料唔比得你㗎 但係ig又講撚到明有單個啲 跟住我諗住check 下個袋 我都未check 就問我拎錢 跟住就轉個撚頭 行樓梯走左。。。 啲態度真係差度
Yourcaseplus
snooze.collection 俾貨日期遲勁多又唔覆whatsapp

屌佢老味訂左個背囊
過左2-3星期冇消息已經覺得唔對路
whatsapp問佢到未 已讀不回 上門市問
就話老闆唔係到 話唔到事
見到已經有另外客人都係問點解啲野咁耐未到
上去第二次又話老闆未返乜乜乜 係咁推
話唔要喇退錢啦
屌佢老味話唔比退
屌 等撚左3個幾月
用勁硬既口吻whatsapp問佢幾撚時到
先答咩廠個邊冇晒貨 問另一個款要唔要
答唔撚要 退錢啦
話幾號幾號前退錢 過撚左一個月都未退屌佢老母
成件事搞撚左5個幾月都未完
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介

自己上amazon買啦
everythingforyou_shop
Yourcaseplus

屌 呢間我都中過
前後拖咗我接近三個月有多 每次問都話同同事跟進下先 到最後我同佢講一係俾貨一係退錢 佢第二日即刻答我話印好仲寄出埋
收到個下真係屌喇聲 劣撚到一個點 啲字係化嘅 個圖有碼嘅 個case仲要細過部機
百寶利19樓間波鞋鋪都好西 (唔記得乜名)
個老細態度差到喊,我係賣鞋比佢 佢屌9返我轉頭
聽人講係賣假鞋
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
有邊間好啊我都唔想出街

利申 非打手 淨係買過1次野
有邊間好啊我都唔想出街

利申 非打手 淨係買過1次野

一次
snooze.collection 俾貨日期遲勁多又唔覆whatsapp

屌佢老味訂左個背囊
過左2-3星期冇消息已經覺得唔對路
whatsapp問佢到未 已讀不回 上門市問
就話老闆唔係到 話唔到事
見到已經有另外客人都係問點解啲野咁耐未到
上去第二次又話老闆未返乜乜乜 係咁推
話唔要喇退錢啦
屌佢老味話唔比退
屌 等撚左3個幾月
用勁硬既口吻whatsapp問佢幾撚時到
先答咩廠個邊冇晒貨 問另一個款要唔要
答唔撚要 退錢啦
話幾號幾號前退錢 過撚左一個月都未退屌佢老母
成件事搞撚左5個幾月都未完

呢間野d野仲要賣得貴過人
hello.girlssss
啲貨明明淘寶
仲好意思話自己泰國入貨
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

屌agger
完全唔撚覆
係到講尾數幾錢先覆一覆
比貨個時多謝都無句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞