一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
Loftygoods
有次買左2件c牌hoodies (唔同碼唔同色)
等左3個幾星期
佢先同我講有件缺貨,咁我轉左第2隻色
中間到左一件
再等左一個月佢先話寄失左
最尾退番一件錢比我
唔知點解又要做又要嗌辛苦
開團代訂之後話太忙無時間覆我 咁你又開團?
on99

唔覆都算 佢仲要即刻del post mbamazing !!

但mb態度幾好啵 係佢度買過幾次都快覆同埋好快交收到
反而uk2hk果啲真係 差到唔想買
pika.shop
舊登Pokemon玩具Post可以掘到佢啲臭史

賣得貴過人賴人以本傷人、撩女、威脅unfollow嘅人:“if u unfollow me i will block u”/"退追會鎖,尤其我有追嘅"、話客人遲到嘅話每分鐘罰10蚊但係就自己遲到、請人幫手交收但係只可以向客人收「小費」、俾唔到貨人都冇得退錢、葉問上身上舊登Pokemon玩具Post挑機但最終因為做商業行為而俾舊登admin bam

between 店主個樣
hkqgamers 有冇伏?
見佢賣啲ps4嘢平啲,又話係原裝行貨
shopaholic852

屌那星 我買過一條裙 佢ig話到貨
去拎原來仲未到 等左幾個月先拎到
仲要貨不對版
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差
咁有咩係高質ig shop

買過 至少好態度既 但d料唔係真係話好差喎

啲背心裙洗2次縮哂水

自己淘寶好過啦 駛鬼幫襯佢
shopaholic852

死因係?

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

呢間嘢係JJ market入衫 再用四五倍價錢賣比人,買嗰啲人認真on9 仲有啲泰國nike adidas... 一睇就流 啲人都9衝

啲人見到印住個牌子名 即刻流到成地水

啲衫其實好普通 但賣到勁貴
Loftygoods
等左3個幾星期
中間到左一件
最尾退番一件錢比我

我早排都訂左對鞋 一開始話有貨 入完數之後等左好耐突然又話無貨 問佢咩原因 佢就話因為訂唔到所以無 仲要唔係好似普通ig shop咁whatsapp/ig direct落單 要去佢個網度訂 比完錢仲要keep住check email先知佢有無喺個網度回應返我
淘寶有 買過

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差

啲背心裙洗2次縮哂水

我記得之前有個人係佢cm留言話佢張圖係淘寶直接copy過黎 好心佢要扮唔係淘寶都醒啲
之後佢係度話咩係廠既相 唔認自己係淘寶 強調係外國入貨 仲扮態度好好咁
我睇完覺得好假就unfollow左
淘寶有 買過

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差

啲背心裙洗2次縮哂水

我記得之前有個人係佢cm留言話佢張圖係淘寶直接copy過黎 好心佢要扮唔係淘寶都醒啲
之後佢係度話咩係廠既相 唔認自己係淘寶 強調係外國入貨 仲扮態度好好咁

但佢啲款幾好 真心想知佢係邊間淘寶店買
睇款就算啦
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

有幫襯開 面交過 可能撞正佢心情好 個日幾nice
wts就真係串咗dd 但係佢賣d野有信心保證
Loftygoods
等左3個幾星期
中間到左一件
最尾退番一件錢比我

如果係真⋯⋯咁佢又無辦法嘅
做代購
Loftygoods
等左3個幾星期
中間到左一件
最尾退番一件錢比我

我早排都訂左對鞋 一開始話有貨 入完數之後等左好耐突然又話無貨 問佢咩原因 佢就話因為訂唔到所以無 仲要唔係好似普通ig shop咁whatsapp/ig direct落單 要去佢個網度訂 比完錢仲要keep住check email先知佢有無喺個網度回應返我

宜家9成波鞋都轉哂做上網站
Loftygoods
等左3個幾星期
中間到左一件
最尾退番一件錢比我

屌我都等緊對鞋 佢同我講同期個d貨到哂 我個件唔知係邊

幫襯過買衫

上ig睇件件成百幾蚊
仲要你講料差

啲背心裙洗2次縮哂水

但佢啲款幾好 真心想知佢係邊間淘寶店買
睇款就算啦

但大把妹妹唔知,我都覺佢冷係nice,啲人落咁好嘴頭比好評又唔係有獎 。真心一買一賣,唔係話老鳳,但今時今日賣野服務態度好係應該,唔明啲客做乜
On 9仔先上IG買野

唔好咁講
igshop興起係因為佢地集運、唔洗俾租、價錢比實體店平。
起初好多店主好有心機做,不過隨住時間好多都變左質,亦有不少黑店出現。

好多賣handmade手作嘅香港店主都係用ig shop模式做生意 有幾on9 最on9應該係一講起ig shop就淨係諗到淘寶貨然後仲要衝出嚟話人個啲
Yaki wong同陳美玲開既一定係黑店
somecloudsss

覆機慢 訂貨慢 出貨慢,仲要食水深
最快就係叫你過數比佢嗰陣,之後就兩三日都唔應你
[size=7]nathan_sneaker賣假supreme 係淘寶買假野當真貨賣 轉個手賺幾百蚊 屌你老母 [/size=7]

Really ????
想幫襯
Dearbeatrix 昆狗店
入左數冇寄貨 又唔覆WhatsApp
Pony_store

左 Weibo原圖 ; 右 被去原牌子水印

淨係係隔離化妝#52 &化妝品自己買post
已經有大約5~6個類似咁樣嘅cm被del + blocked 仲要呢個鐘數都唔諗住del圖 多followers係叻豬嘅

#指鹿為馬 #消息封鎖 #咁我又要一枝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞