一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
fhtwogirls

成間野都係賣淘寶野
$20左右既野賣$70個
有啲仲可以賣成$110個
每個賺$50-$100賺死佢
仲要認自己賣假case仿case叫人唔要假野就過主
係咪可以報海關

up唔到張圖
msdreaming
呢間野賣日本迪士尼野既
當初就係貪佢平過其他店就出事
係就係平過其他ig shop
過數後話2-3星期有貨
雖然我知只係預計 可能會遲
但都唔係遲成個月咁過份啊?!
又唔係買d咩好熱門既貨品都要等勁耐
最撚嬲係等左成個月後再追問有貨未
點知訂錯款囉仆街
最後等左成2個月先攞到貨
仲有 次次都要我追問先有回覆
冇話自動自覺update我架
態度又差 十問九唔應
試過俾order no.佢check下有貨未
我都係照copy & paste佢俾我既號碼ja ma
仆街 話呢個order no.同我手提唔match
我屌你啦
總之要買ig shop買迪士尼野寧願俾返貴少少幫襯其他店好過

我都係喺呢間買過迪士尼嘢 本身佢平又買過一次冇嘢 之後就仆街啦
我叫佢用順豐小號箱 佢唔理我用個勁大嘅
搞到我要比咗幾十蚊運費 寄咗貨又唔撚同人講
今次訂熱門嘢就仆街啦 等撚咗個幾就嚟兩個月都冇
喺第二間舖買同一樣貨都嚟咗十世 佢唔知點解話係日本嗰邊未覆喎
問佢過一日先覆 成日whatsapp都唔撚覆人
仲喺ig度扮哂病又話忙覆唔到 大佬你做生意就梗係要覆客架啦
有個post仲好笑 講到自己用電腦版whatsapp覆人好撚偉大咁
唔撚知呢間舖咩心態 唔覆人就唔撚好做網店生意啦
而家訂咗三件貨 4月訂而家都未到手
想聽下大家講三媽同2littlebob

三媽上面有講到呀

2littlebob啲衫唔貴 而且應該真係全部真係韓國入?

我見好似都唔平喎
仲要d 員工成日陪佢OT 執貨到半夜
好簡單,咁點解要去ig shop買野?

唔想出街 我講緊d係某類店主態度差

唔想出街都大把大鋪而家有網店
wwhitetale 咪又係淘寶貨色

Znidel 依間又係淘寶貨,個熱賣bra 旺中都係賣七十蚊,淘寶三十蚊有個

Sum.things 依間賣耳環嘅,成日比Sassquen 話抄款個間 問佢嘢答你一句就無咗影,唔休做生意咁款

Shopaholic852 我都做咗會員,好彩只係門市買過嘢

但我啱啱係Htstore 買完嘢先知係黑店,屌
變左淘寶 post
有冇人曬過?
條友寄錯相比我
我比番佢
但佢唔寄番我個啲比我
之後成日唔覆機
有日無啦啦話可以退錢
我問佢我啲相
佢又唔覆
之後仲block埋我
最後米又係冇退$

畀番啲相我吖!!!!!
唔quote上面啦
Maxseller呢間好撚多人講佢好撚伏
賣淘寶 著上身之後又扮上等貨
自己咁撚柒就咪撚出黎獻醜啦
佢租個格仔咪又係全撚部賣淘寶
仲要講到自己賣得好撚抵好撚平
兒家做埋代購就更撚on9

用過既化妝品又拎出黎賣
都唔知「全新」既貨係咪都比佢著過哂
奉勸大家
睇清楚Maxseller賣既到底係乜野啦

佢喺sayatme度話自己食水唔深 每件貨自己賺雙位數字
仲話自己無賣過二手化妝品
唔quote上面啦

用過既化妝品又拎出黎賣
奉勸大家

雙位數=$50up一件
但佢每款賣幾十件
另一個po有埋佢淘寶啲link
唔quote上面啦

用過既化妝品又拎出黎賣
奉勸大家

雙位數=$50up一件
但佢每款賣幾十件
另一個po有埋佢淘寶啲link

仲有佢個sayatme話咩貨源問題唔答
懷疑就係篤晒佢係淘寶又唔想畀人知
三媽啲衫真係大撚到仆街
買過一條裙同顯瘦褲

顯瘦褲收到真係屌咗老母 最後都係cheapcheap地去返旺中買算

Lazy_closet 賣啲裙100%淘寶有得賣
三媽啲衫真係大撚到仆街
買過一條裙同顯瘦褲

顯瘦褲收到真係屌咗老母 最後都係cheapcheap地去返旺中買算

Lazy_closet 賣啲裙100%淘寶有得賣

佢啲衫褲cutting好撚柒 根本係俾大肥婆著
見到代購 Charles and Keith 真係得啖笑
官網買寄香港都唔洗運費 除非你要特快先加錢
D ig shop仲要懶神秘又咩等佢報價

點都有ching都講緊呢間野真係好撚燥,拖咗成兩個幾月都未回水 又話自己寄咗,問佢拎單又話無底單叫人自己打去順豐問,跟住順豐話冇收過呢份件 跟住講兩句又話搵返負責同事同我地跟進,叫啲fd扮係客問佢價佢就秒回,重點係,佢首先會讚你好識貨揀呢件衫跟住就報價,但係個價同你喺張相到睇到既係唔揀同 因為仲要計埋雜費同埋存倉費等等有問題問佢嗰陣就睇完唔撚柒覆 又大條道理叫我地去報警,話會好合作
仲有無ching係受害人,爆多d
老老實實 開ig店 冇做BR 算唔算犯法 同逃稅?
仲有冇巴絲俾stanceforce呃

原來咁多受害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞