一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
仲有間鳥鳥店 又係去泰國入貨 入埋啲偽nike衫同袋 抬高幾倍價錢賣俾人

秒懂 鳥鳥店
仲有間鳥鳥店 又係去泰國入貨 入埋啲偽nike衫同袋 抬高幾倍價錢賣俾人

秒懂 鳥鳥店

醒目 之前賣Disney老翻case, 搞到海關上鋪頭

秒懂 鳥鳥店

Jasper真係成日叫春話冇人買
但覺得係因為佢賣d衫款唔多靚 入貨眼光麻麻地
呢排都叫做靚過之前嘅
唔知燈光定d effect問題 d相好似好老土咁

佢賣啲衫vd難carry 普通OL點會著到咁
學生更加唔會著到咁 而且價錢又貴 一件都二三百

佢啲貨色 放係旺角眼尾都唔望

D款好師奶

秒懂 鳥鳥店

屌佢之前都俾其他店主杯啦 鳥鳥店店主好鐘意去其他鋪頭度扮客人格價 例如A店賣$200蚊 鳥鳥店就賣平啲 諗住搶客

秒懂 鳥鳥店

屌佢之前都俾其他店主杯啦 鳥鳥店店主好鐘意去其他鋪頭度扮客人格價 例如A店賣$200蚊 鳥鳥店就賣平啲 諗住搶客

依位 你知得太多野

有次銀行入數同佢買咗件衫 咁話郵寄 等咗幾日問佢寄咗未 佢話件衫sold out 女神發我脾氣

又有一次同佢買耳環 講咗門市自取 等咗十幾日 我主動問佢幾時有貨 佢話一早拎得啦 佢唔講 我點知

好慘

自問好聲好氣 但佢咁_樣 :(
我咁耐先問 我都明白可能耐少少先有貨 都唔打算催佢

其實店主覺得你無禮貌就無禮貌 好彩無放你上ig公審

如果見到嗰間ig有公審既post 首先一定唔會幫襯

之前有間屈人偷嘢 成條cctv放上ig
唔記得邊間ig shop

Myprincessyoyo?

秒懂 鳥鳥店

依位 你知得太多野

識得其他店店主嘛 喺ig度爆晒出嚟
真心想問下係IG shop買野既人幾大
kalixstyle !!

哇屌 呢個又係出名 果陣又叫啲人上去佢門市配眼鏡 點知原來壞眼

👍👍👍
認真呼籲大家唔好幫襯htstore_official買鞋
幾百蚊當跌左
最唔順條氣 一個交代都冇 直接同我玩失蹤
(但whatsapp長期online )

絲打試過幾次
pololo
擺到明淘寶嘢都賣到咁高價
小妹妹錢真係好好呃
呢排都叫做靚過之前嘅

點解學生唔可以著到咁😂 off-shoulder 啫😂 香港人係咪咁保守
Hi
$?

majestic_stylehk

又有一次同佢買耳環 講咗門市自取 等咗十幾日 我主動問佢幾時有貨 佢話一早拎得啦 佢唔講 我點知

好慘

自問好聲好氣 但佢咁_樣 :(
我咁耐先問 我都明白可能耐少少先有貨 都唔打算催佢

其實店主覺得你無禮貌就無禮貌 好彩無放你上ig公審

如果見到嗰間ig有公審既post 首先一定唔會幫襯

之前有間屈人偷嘢 成條cctv放上ig
唔記得邊間ig shop

Myprincessyoyo?

唔記得😂😂😂
呢排都叫做靚過之前嘅

點解學生唔可以著到咁😂 off-shoulder 啫😂 香港人係咪咁保守

sor off shoulder當然無問題 我意思係佢之前啲style係比較老成同花巧 學生比較難carry 咁我唔排除都有學生買佢啲衫嘅 但我就唔會買啦 follow佢都係食下花生算
Jasper店主mon住個post啦 嬲嬲豬啊

佢扮委屈?

佢話原來樣衰都係罪 叫人睇唔順眼就unfollow佢

但我想睇佢點樣衰

去jaspersammm度睇 佢未private

private 了

樓上有人講得好岩
樣衰唔係罪 但唔靚你仲要扮哂野咁影相 之後問點解無人like真係好7
人地問價完唔買你就放上story 屌7人
又要叫春叫人比like你 d衫又唔靚
依家講個問題比你聽就屌哂鬼

呢排都叫做靚過之前嘅

sor off shoulder當然無問題 我意思係佢之前啲style係比較老成同花巧 學生比較難carry 咁我唔排除都有學生買佢啲衫嘅 但我就唔會買啦 follow佢都係食下花生算

咁每個人style都唔同😂😂👍👍
睇住個店主貼哂對話態度咁西都仲要買
究竟買嘢班人有幾犯賤
屌 自膠 cut多左
岩岩想入返去cap就del左

類似就係講原來樣衰就唔開得網店
話佢做好自己就得
叫人唔鐘意佢就unfollow佢
有無手足仲記得陳美玲

有印象

萬兆果間?仲有做咩

唔知係咪轉左地址 仲好多人幫襯
Princesshouseee_
賣水晶個啲 間間差唔多
認真呼籲大家唔好幫襯htstore_official買鞋
幾百蚊當跌左
最唔順條氣 一個交代都冇 直接同我玩失蹤
(但whatsapp長期online )

絲打試過幾次

之前有人開post話佢地二手衫當全新賣
屌 自膠 cut多左
岩岩想入返去cap就del左

類似就係講原來樣衰就唔開得網店
話佢做好自己就得
叫人唔鐘意佢就unfollow佢

佢又講得啱 唔中意咪unfollow haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞