一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

有次同三媽買咗頂帽 嚴重貨不對版 有色差

屌 3媽態度差到喊 上次訂左件衫上去拎 西口西面仲要問佢野望都唔望下你掛住挽手機 成日打埋d懶搞笑caption但食水深到喊

3媽private ig講到佢間shop係養起全家架
一定搵好多啦
不過佢覆機係好快 但佢賣果d衫 style唔識欣賞
Thailand_hkseller 佢係賣減肥藥既 唔知佢算唔算黑店 因為我唔知會賣真貨定假貨

我一開始follow佢既原因唔係想買藥係我朋友同我講 話呢個ig shop好多花生食 原因係店主日日都會post佢鬧客既對話 cap whatsapp上 ig story

咁我抱住食花生既心態去follow 佢story又真係日日都會post佢點樣鬧d客蠢 點鬧d客on9 又擺哂人地電話咁 我真係好佩服佢仲咁多生意

唔信既巴打可以去睇下 佢又post喇 真係日日都有得睇佢點鬧客

幫推 想睇下買開野嘅shop仆唔仆街

講個名討論下

thecollections

佢太出名

有睇過 但依家變曬質

做咗啲乜嘢衰嘢

Thecollections 一直賣既衫都好7 點解會紅
Thailand_hkseller 佢係賣減肥藥既 唔知佢算唔算黑店 因為我唔知會賣真貨定假貨

我一開始follow佢既原因唔係想買藥係我朋友同我講 話呢個ig shop好多花生食 原因係店主日日都會post佢鬧客既對話 cap whatsapp上 ig story

咁我抱住食花生既心態去follow 佢story又真係日日都會post佢點樣鬧d客蠢 點鬧d客on9 又擺哂人地電話咁 我真係好佩服佢仲咁多生意

唔信既巴打可以去睇下 佢又post喇 真係日日都有得睇佢點鬧客

屌打上面出現過既所有ig shop

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到
佢又講到自己design

之前想買佢條工人裙 特登cap圖上淘寶睇下有無
真係有,仲要一樣圖

佢賺幾多

裙圖未搵到 但見到個我係泰國買100Baht(25HKD) 既袋 佢叻在識搵啲章黎DIY下 但賣$199

想睇裙圖

你cap張圖上淘寶搵就得

佢好多都賣成過萬幾件咁滯
分分鐘層樓都賺咗返嚟
原來又係淘寶
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

佢d衫好似全部都係淘寶

條咩王牌顯瘦褲咪rainbow 一上淘寶打rainbow褲 平成倍

佢個post話買咗30,000條
淨係買賣淘寶褲都賺幾十萬
Zero.28
呢間之前呃過人錢幾次 比左錢唔比貨人
Second kill
我同個fd入去睇yeezy準備買咁正常都要試吓岩唔岩(未買之前都有一對)
咁我朋友著緊對yeezy
佢望下我個fd再望我係到偷笑
屌佢老母放工著平民小小都咁撚樣鄙視
之後係隔離買貴幾百都唔買佢
即日拎撚住對yeezy係佢個到睇野
之後都冇入個去睇野同唔會買佢野
寧願貴都唔會買佢

Second kill 呢間嘢真係閪撚到震,個日入去睇嘢
個男店員係到媾女大聲講細聲笑,仲要係笑啲客嘅look,
驚死啲客聽唔到咁,大聲咁講。

仲有嘢戇鳩嘅係,買嘢要袋要俾$1膠袋稅?

你就戇鳩
「在膠袋收費的條例下,任何以零售方式出售貨品的賣方,在出售貨品時、為推廣貨品的目的或在其他與貨品的出售有關連的情況下,須就直接或間接向顧客提供的每個塑膠購物袋,或每份經預先包裝為數10個或以上的塑膠購物袋,向顧客收取不少於5角。
有無手足仲記得陳美玲

係呀 我日日當花生咁食
店主真係當d客狗咁嫁 問佢野=死罪 即使你好有禮貌都好

係呀 我日日當花生咁食

tell us more

係呀 我日日當花生咁食

tell us more

其實我唔太清楚 我冇向佢地買過野 所以佢買咩我唔評論
但我follow左佢幾個月 係我朋友叫我follow佢話個店主日日屌客擺上ig 我先當花生咁食
之後我就發現個店主真係日日都會屌客仲要放上Ig story 有次個店主仲狙擊個客 擺哂人地facebook 電話上去(都好多次)

其實你地follow佢ig睇就會見到 除左story會日日擺 有時都會係ig相到見到 真係勁多 鬧客既cap圖仲多過好評
Pony_store
成日屌人抄佢貨抄佢caption
黎黎去去都係嗰幾款產品紅咖啦
我同意樓上講 thecollections 賣啲野好7
因為店主都好7
難得講igshop無人提下個舊肥瓜
因為店主都好7

因為店主都好7

有無巴絲幫手貼張店主圖
有無人知Snapartyland同Skymart_hk兩間啲野係咪真
睇晒,你有你鬧人地繼續做生意
中伏果D 又冇圖
#230 巴打仲係唔係度
中伏果D 又冇圖

店主啲粉絲
中伏果D 又冇圖

店主啲粉絲

你話我?
點解冇人講prosperous hk
唔系自己飛歐洲,都唔知d名牌真定假
之前whatsapp問過價,態度衰到死
唔想做你生意咁
loftygood真係仆街黎 幾日幾日都唔覆
一路睇一路做緊個list
算數

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞