一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
絕對唔會係igshop買野
係淘寶買仲好
唔係買野係整甲既ig又係大支野勁臭串
人地客可能有d事個日黎唔到前一個鐘同佢講
跟住就放上ig公審人地 但自己臨時有事就得
總之小小事就放上去公審人 態度又西
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

呢間真係多人買到爆
記得之前有人留言係佢張相
話花園街都平佢一半
我老母中意史迪仔隻藍色野
上ig搵到見幾平 150蚊都成30cm
屌條仆街我入左錢比佢唔撚應我

最衰唔記得名
真係想呻好耐,借朋友ac一用
我有大量ig shop黑店名單,自己平時好鐘意買野,所以已經有好多年買襯過唔少ig shop ge 經驗,好多野好想呻
其中一間British berry ,一件衫話自己design ge 就幾百蚊一件,明明成本就低到癲,佢以前我都有幫襯過佢,買外國化妝品護膚品香水,後果有朋友做開代購同我講肯定佢啲香水唔係專門店入貨,仲有佢以前成日出post講野單單打打,好黑人憎,我由一開始支持佢keep住幫襯佢到而家已經冇再follow ,幾百蚊一件普通衫又要stand by啲盲粉又鳩搶,講到自己幾咁辛苦點點點,其實大家知唔知佢食水好撚深
Ig shop之間好多內哄,因為我幫襯多,我聽埋既都唔少,想知可以再分享
有邊間好啊我都唔想出街

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

有次同三媽買咗頂帽 嚴重貨不對版 有色差
買過牛仔褲 講到好正咁又made in Korea
屌一收到就知係淘寶野
著咗半年都冇d橡筋就出曬黎

頂 買過佢兩條咩黑彈.. 打開個下發現一條粒鈕甩咗.. 另一條係拉鍊爛咗... 衫更加唔好講.. d tee洗一洗變咗小朋友size...
有邊間好啊我都唔想出街

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到
佢又講到自己design
Jaspersam
唔記得係咪咁
但係佢成日係ig story到打埋d咩好小like想放棄阿
心諗。。。其實要咁多like做咩

比說話啲人聽

改左名啦咩jasper.femme
我好耐之前買過一次
約左係地鐵站交收
等左好耐都未到
打左幾次都無人聽電台
到聽左 又勁串 話行緊過黎囉咪
遲左半個幾鐘

我都試過 打極俾佢都唔聽 等咗半個鐘先黎
仲要一句sorry都無
佢成日吹到啲貨好高質 普通一件衫都要200幾
買左一次之後啲質地根本唔好 件衫又透
小心俾人告誹謗
真係想呻好耐,借朋友ac一用
我有大量ig shop黑店名單,自己平時好鐘意買野,所以已經有好多年買襯過唔少ig shop ge 經驗,好多野好想呻
其中一間British berry ,一件衫話自己design ge 就幾百蚊一件,明明成本就低到癲,佢以前我都有幫襯過佢,買外國化妝品護膚品香水,後果有朋友做開代購同我講肯定佢啲香水唔係專門店入貨,仲有佢以前成日出post講野單單打打,好黑人憎,我由一開始支持佢keep住幫襯佢到而家已經冇再follow ,幾百蚊一件普通衫又要stand by啲盲粉又鳩搶,講到自己幾咁辛苦點點點,其實大家知唔知佢食水好撚深
Ig shop之間好多內哄,因為我幫襯多,我聽埋既都唔少,想知可以再分享

我都中撚過伏
買過佢既衫 真係一句講曬 白痴先買
幾百蚊買件質地唔係超好既衫

唔撚明點解咁多人幫佢買鞋
之前高登爆過佢賣pandora 賣貴成倍咁濟
仲要係打折款黎
Ig睇款,淘寶入貨

平d之餘,有問必答(起碼你俾錢前仲係上帝)

街都唔洗出,信用卡攪掂
americabuyforu1
我所知係以前佢比人鎖死左ig再重開
態度勁勁勁勁差 好似唔願做生意

呢間變咗代購啲名牌
我朋友都買過一次嘢
佢都話個店主態度差到唔會再幫襯

佢態度真係勁差 趕客
Americabuyforu1

我之前都買過 個陣交收地方一係太子 一係屯門 一係就下午4點 一係就6.15 我放5點半收工都未必趕到 我5點58分話可能遲一兩分鐘 我以家落行緊上嚟 佢就話我唔等㗎 tst ok? 我心諗等一分鐘啫 我都到左太子 上到去 搵佢交收 又唔講企喺咩位 搵佢又唔應我 搵到個陣明明佢仲同緊其他人交收緊 我企係隔離等佢無曬人 我先行埋佢度 我問佢 Err...張單呢 佢閪曬面話下 你都無話要 我張單有我個人料唔比得你㗎 但係ig又講撚到明有單個啲 跟住我諗住check 下個袋 我都未check 就問我拎錢 跟住就轉個撚頭 行樓梯走左。。。 啲態度真係差度

上次買袋一行到埋去佢個樣又係閪哂咁,之後想check一check,佢就即刻起哂鋼咁款 之後係咁易攞張單fing兩fing又係講翻同一句說話話: 我一定係賣正貨架,不過單就唔會俾你架喇,因為有我啲個人資料架。
之前成日開post話啲同行中傷佢,所以佢舊ig先俾人block 完全無諗過自己有態度有問題

利申:已unfollow好耐

我未睇依個post前覺得佢態度正正常常 ,不過有次同佢交收,佢約左幾個買家咁啦,我地一行埋去佢就話「我真係好多客架~」,我即刻 關我撚事咩你快啲比件貨我仲好
btw有冇人懷疑過佢賣假貨
平時買開代購有幾間都ok,間間都有少少問題,但未試過俾人唔俾貨。
R2_online shop:價錢偏貴,店主有d態度差,不過勝在多野揀
Supernova.W:等貨時間耐少少,不過就態度唔差,試過無貨退錢都幾快手
Mii_nanana:價錢係3間最平,貨都幾快可以交收,但試過SF到付寫錯我電話
Korea Shop
On Your Mark HK
Serco Store

有無包膠?
ifungcase 佢啲殻全部淘寶入貨
咩lazy_closet
扮曬咩英國牌子,最多咪淘寶原單
淘寶有 買過

幫襯過買衫
啲料差到 買番黎齋擺冇著過

我都中過伏
見佢咁多人買,啲人又話料好乜乜乜先博一博試吓買
點知買到返嚟好似枱布咁嘅

咪係 果條連身裙靚係靚但d料真係勁差
唔明d人話質地好係咩心態
Btw 間野連個icon 都同淘寶果張相一樣

Link?

戴定頭盔先好似係一樣

有無淘寶店名?

Shopaholic852真係on99
我自己有follow好幾間ig shop 佢成日同人賣一樣野 但賣貴好幾倍
例如serco store個件韓國狗仔tee $169一件 shopaholic夠膽賣$248
仲有個佢啲代購團又係賣貴人地$50up
之前係佢到買野又係遲左成個月到貨 然後到左貨又唔同你講
uk2hk
我買嗰款case得佢嗰間有所以先幫襯
我入數就2日內 個case就等左3個月有多都未到
之後佢話訂唔到退錢比我 我唔問都唔講
然後等退錢又等左3個幾月
總共等左7個月 屌你老母

我都試過
訂左野 心諗點解等左成個月都未到
點知原來又係出左啲咩意外
真係我唔問佢唔講
佢做外購真係辛苦 成日都有意外訂唔到
fingerplaza
態度好可惜做野真係唔掂
奶過兩次後即unfollow sor9

啲包裝勁霉勁殘
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介

DW旺角有間 我之前買黑色大錶面皮帶 $1070
搭單問 有冇巴打知邊間ig shop係賣真野dw 去時間廊食水好深 求推介

DW旺角有間 我之前買黑色大錶面皮帶 $1070

DW上amazon買平香港一半,一定真野先,洗鬼上ig shop買
屌老母 qqshop.com.hk同magic.place_係同一個人黎
上次我個frd想買cute press個枝美人魚唇膏
佢交收又話要屯門或者兆康 咁就問佢西鐵綫個啲得唔得
佢星期四問我個frd星期六6點半荃灣西得唔得 我個frd答完佢:可以啊 就無撚覆過
我個frd星期五晏晝都係想問多句:咁係咪聽日6點半荃灣西啊?
佢又話要晏少少覆 但係上一次問佢野又話要晏少少覆後尾要隔兩日先覆 我個frd就問佢:今晚覆唔覆到?
佢條撚樣屌我個frd話:我都要問其他客架 我都要等人地覆架
又話自己星期四無confirm多次係因為個日6點放學 一返到屋企就訓到 訓到第二朝
後尾講多兩講就block撚左我個frd
有邊間好啊我都唔想出街

佢啲貨係唔係真係淘寶
因為試過搵但係搵唔到
佢又講到自己design

之前想買佢條工人裙 特登cap圖上淘寶睇下有無
真係有,仲要一樣圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞