一人一間黑店igshop名

1001 回覆
137 Like 30 Dislike
有新po啦各位 一人一間黑店igshop名(2)
Zero.28
呢間之前呃過人錢幾次 比左錢唔比貨人

佢套套衫都係uniqlo fitting影

突發 店主好似刪左ac
Fbable

突發 店主好似刪左ac

擺明身有屎

突發 店主好似刪左ac

咁樣係del左ac定block左你

突發 店主好似刪左ac

擺明身有屎

推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po

突發 店主好似刪左ac

應該係del ac我超多分身仲要得一個ac fol左佢

突發 店主好似刪左ac

IG直頭search 唔到佢 應該deleted

Vvvin shop係非常早期嘅時候 我見到淘寶差唔多款嘅貨所以就冇再follow了 要請教下其他絲打
[/quote]
推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po[/quote]

呢間點會冇淘寶貨
自己cap圖上淘寶搵啦
轉新po
Shopaholic852 賣俾朋友都係貴幾倍仲扮曬野話折左俾你 (無r)
佢既貨都係 幾十賣幾百
唔止jj market d貨 其他地方都係

推到一間收左皮

Btw有邊位絲想要間嘢嘅衫而有cap圖 我得啲舊link仲要冇原po[/quote]
[/quote]
【半身裙纯棉短裙半身春季显瘦学生女韩国高腰防走光A字裙百搭半裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.hiCLwo?cv=PUuEZF4eZgH&sm=125e76,或复制这条信息¥PUuEZF4eZgH¥后打开👉手机淘宝👈
似唔似 唔肯定🤔
Heyblessyou
aangshop
ooohproducction
D款淘寶都搵到
Heyblessyou
aangshop
ooohproducction
D款淘寶都搵到

ooohproducction有啲款搵唔到 應該半淘寶半入貨
想要佢舊款條棉麻工人裙同新款橡緊腰牛仔裙
可惜搵唔到

Vvvin韓國同日本,靚但真心貴,同佢買咗幾次衫,質料唔差,唔會洗完出事,但價錢真心貴

Mamamarket幾好 個店主覆機秒覆咁濟 所有野好快手
利申 非打手 淨係買過1次野

一次

有post講過間野淘寶質地又差喎

買過4次左右
款係靚既
但質地偏硬無彈性 同埋size偏大
成日同班熟客起晒哄話啲顯瘦褲點好著好著
一買左返黎屌你老味褲腳鬆泡泡
仲衰過葵廣買
不過可能啱肥妹仔既

無買過佢嘅褲,覺得佢嘅褲無咩款睇,但買過裙

我買過件衫 料係ok但d cutting 好撚怪
著上身係勁唔騎呢
同埋我覺得佢d style係著到瘦都變肥婆

佢條死人黑色顯瘦褲 仲話料點好點好 我着左一個月都冇 穿左個火車捐山窿 giordano平平地着成年都基本
之前同ig shop老細有啲關係幫過佢手睇下舖
所以大約可以話比大家知點解會等咁撚耐

因為通常佢儲齊幾十人一次過落單 就算佢話比你聽一星期一團都唔好盡信 美國野起碼1-2個月
十次有八次會落漏 唔夠貨你又唔好彩遲過人地拎就等多一個幾月
所以大家唔洗驚煩 一定要狂wtsapp佢追野/退錢
通常佢地一日百幾二百個人wtsapp炸爆電話 覆都覆唔切 你一唔追佢會唔理你 搞唔掂可以語氣重啲
有無人買過nycxhk? 想幫襯

Vvvin韓國同日本,靚但真心貴,同佢買咗幾次衫,質料唔差,唔會洗完出事,但價錢真心貴

啱啱見到有個ig專屌vvvin淘寶貨喎

啱啱見到有個ig專屌vvvin淘寶貨喎

求ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞