【藝術賞析】集狂人、詩人、情人於一身 —— 梵谷Van Gogh

923 回覆
734 Like 6 Dislike
留名,欣賞你
探長啲貓點呀
早幾日先行完Musee d'Orsay
留名!睇左佢套loving Vincent

咁快!係邊睇?

咁快!係邊睇?

好似係今日開始上映
https://youtu.be/ubTJI_UphPk
一諗起梵高就諗起呢集

“若是我們結婚,我們的孩子將是超級紅髮”
https://youtu.be/ubTJI_UphPk
一諗起梵高就諗起呢集

“若是我們結婚,我們的孩子將是超級紅髮”

你地成日都quote返呢條片出黎,搞到我好想睇劇
好似好感動咁

咁快!係邊睇?

米國
好值得睇....成套戲畫左65,000個frame...

留名

咁快!係邊睇?

好似係今日開始上映

香港好似11號

咁快!係邊睇?

好似係今日開始上映

香港好似11號

優先場?
正常上映應該係每一個星期四

Check左
今日上

正呀!唔該哂你 不過身邊無乜人真係咁欣賞藝術 我諗都係自己去
好多院線上喎
探長啲貓點呀

探長啲貓點呀

個掌
探長啲貓點呀

個掌

早幾日先行完Musee d'Orsay

咁正,巴打有無影到啲相可以分享下
巴打寫野真係好有層次、好清晰

將D本身好複雜既理論或者現象

用文字一層層咁切割開再好好咁鋪排表達

令我呢D本身咩都唔識既人...都好容易跟得到...學得到

感謝...有時間再慢慢睇

多謝絲打咁賞識,咁就要繼續支持啦

如果對文學有興趣可以睇埋我其他post架
leave name
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞