Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
班人消失哂啦
我flash同arrow都係睇左s1-2 然後停晒
但聽外國人係yt講話flash s6定唔知7非常好睇超越s1
唔知堅定流,我好鍾意2位主角同做deathstroke 既Manu Bennett
New 52大部分書都麻麻地
唔知幾時先有injustice & justice league dark 呢類風格好正 希望唔好拍到suicide squad 咁不倫不類 又唔夠血腥黑暗
依套好睇好多,17年個套真係怪怪地
我應該各睇到3/4
越睇越閟
Arrow食女
Flash就煩膠
LOT就玩膠
Hey kid
想入坑
停一停 諗一諗
聽日你就唔會想睇
我想睇Injustice
Dark 呢類題材已經好難拍,至少你之前可能要拍左 Constantine/ Zatanna嘅個人電影先
跟 story arc睇,唔好迫自己由#1 睇到尾
個人想睇Constantine 拍R rated 就正
有無巴打知外國反應如何
咩反應

有無機會有後續
頭先睇佢個list 即頭無戲無劇拍
hey kid搞咩春,明明天生自帶霸氣既男人黎
DC都係reboot啦 唔好再同Zack糾纏
比Zack返嚟掌權只會走向奶共愛支
迎合小粉紅拍支裔原子俠

我寧願DC不如Marvel都唔想DC出賣良心奶人民幣

Hot toy 又即刻出嚟掠水
申請唔到hbo max
咁點睇
now e 包埋HBO go有得睇
唔明
無Hal有無套劇既消息
拍緊定點?

其實幾鐘意GL
唔想佢地哂左個角色
WB Execs Reportedly Not Impressed With Zack Snyder’s Justice League

三個星期前 唔知依家點

https://www.google.com/amp/s/wegotthiscovered.com/movies/wb-execs-reportedly-impressed-zack-snyders-justice-league/amp/
應該唔想掂呢個角色住衰過一次
我都唔知入邊個版開始好,大家有介紹幫忙sd出黎毒下大家
如果呢位導演係邪教教宗咁你一樣唔會去睇佢電影?(就算公認好睇都唔會睇?),點解睇套電影要搬到咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞