Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
話似設定果位巴打講既幾樣野
都係呢個po 大部份人唔認同
所以唔洗太在意
叫人睇n52 果然真係坑
電影版同電視劇版幾似
https://youtu.be/bMfV_bhWQ0k
究竟有生之年見唔見到Wally
With Green Lantern officially moving forward, HBO Max also revealed that the show’s main lineup of characters will include human Lanterns Alan Scott, Guy Gardner, Simon Baz and Jessica Cruz, as well as alien Lanterns Sinestro and Kilowog.
佢自己9up啫
有練大隻呀
電視劇版都係抄佢呢下起飛
好似係WB 唔俾佢出green latern 所以就出火星獵人 係咪想一次過show曬7個成員 起碼齊齊整整
有冇人覺得未來個flash 留左鬚 同原本唔係好似樣
Cw
終於睇完完 呢套好睇好多

好多嘢本身17版睇過 但宜家加返前文後理成件事唔同曬 不過有啲位真係可以cut 其實出一個三個鐘版上戲院應該啱啱好
睇角色主次真係可以cut 但唔cut又可以討好fans 吸引更多人睇flash 獨立電影
邊到有得睇曬New 52
唔好咁痴線啦睇曬
同埋有無人覺得最後Nightmare好正 17年嗰時覺得無咩感覺 但宜家睇最尾個Nightmare嗰part好期待之後發生咩事 可唔可以繼續拍落去 好想睇
135 樓有巴打po左
竟然有人討論CW版Flash

頂得順臭西睇落去
邪教信徒
點解咁講
我都覺
反差好大
多謝解答
睇完有少少鐘意cyborg舊版戇鳩鳩咁
睇兩本都唔睇啦 睇晒
搶住儲rebirth#1宜家去晒邊
Sor 眼殘
睇完第二季都棄咗
垃圾黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞