Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
做咩唔紋個樣/名
講舊書重好 新野又唔係好睇
batman其實都可以有
體術之鬼
呢個下個post要放 FAQ
同點解4:3 一樣
咁下次行過動漫台你個post 咪入去睇吓有乜吹吓囉,動漫台我都成日去港漫post
joss JL畫面爛gag大集合
d畫面拍到好似劇集咁
https://youtu.be/Qb1gOcYLlg0
但似乎Steppenwolf自把自為,聽到天堂島嘅老母盒召喚就過去地球,後來先同Desaad同Darkseid匯報,仲要Desaad一開始敷衍佢,而Darkseid根本都唔記得打贏佢嘅唯一星球就係地球
影視個綜合吧
宜家套嘢出左幾日 但好似無咩新聞講觀眾反應咁嘅

嗰時 BVS同JL17一出反應已經好哄動 雖然係屌套戲
我原本都會買啲靚封面既收藏下,後黎發現無窮無盡禁所以而家淨係買啲舊漫畫黎儲
有冇display d封面出黎
我都想知有無話幾多人sub HBO
雖然好難計係咪為JL sub
之後仲有kong godzilla, mortal kombat
本身zack好似係中華膠好中意中國文化果d
廢廢地都屈死集狼
無Ben affleck 做bat man,開唔開到2?
流放左嘛 本身想征服地球黎邀功 後尾發現有anti life後先引起darkseid 注意 但darkseid 應該都知佢會fail 所以先一直食花生 觀察下呢班友既實力
thx
其實超人實力應該勁過bvs個時
ww係bvs到都同到doomsday打到有來有往
但今集對住超人係完全無得打咁
照計上doomsday實力係超人之上
其實真係無人介意4:3?
介意咁係咪唔睇
WW個god mode冇再開過
期間限定 見到steve死先開到

真係有架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞