Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
9up佬又岀黎佢最新果條片講Snyder cut 將每個角色屌一次
咁睇完falcon & WS 你覺唔覺
佢仲吹到同BLM有關

上幾個post成日都話有人其他人可有可無
根本Flash同Cyborg唔係度,成個世界都會玩完
Batman做幕後軍師引開所有demons
唔係成班人係出面鳩打都有排未入到去,連戲都唔駛做

Superman真係最多一個隻揪打贏Steppenwolf,但救唔到世界
超粒方話ZSJL超人依然係從天而降解決一切問題嘅奇蹟,而ww依然係工具人
佢係以影評人評價依一套野 唔係以fans角度黎評價 如果以on9影評人睇依一套 佢的確係角色方面講得唔夠詳盡 以DC都冇為部分角色拍一套獨立電影 不過如果超粒方唔係支持香港既話我都唔會睇佢啦

btw 超粒方佢一定明fans諗咩 但係佢可能用marketing手法黎引戰增加知名度
佢個邊有其他外星人可以預知未來/讀左cyborg記憶都唔出奇 唔一定去到Knightmare佢都仲未死既
ww 個配樂真係世界級煩膠
明明上個鏡頭係其他角色用緊其實配樂
ww 一出現就oh~~~~~~
始終得佢地兩個未有獨立電影
oreo佬怕火喎,佢整個夢仲唔整到自己鳩縮咩
其實火星佬係咪唔可以煮飯淨係識用電磁爐
佢究竟點做到將軍呢個位
整個夢整埋flash穿越警告咁細仔
cyborg復活超人嗰時,睇到個未來係未架船既電腦推測出嚟
ww 個到我都唔得咁同意
但超人個到雖然好過2017版
但一出黎都係秒左荒原狼
上一刻仲係三英戰呂布咁款
下一秒比人禁住係地下打
但當然最後flash救世中和返個感覺
推測埋超人會著黑衫
但係bruce個夢超人係藍衫
咁overall都係做到you can't save the world alone嘅
cyborg個未來係電腦推測既 我覺得火星佬讀左至後係batman屋企show俾佢睇
呢個睇到好迷 唔知係剪錯定伏筆
火星佬見過cyborg咩
佢識變形
剛剛睇完,呢個版本正太多,完全係Something Darker。 諗番起原版個段,Superman 捉起 Batman 問,Do you bleed? 尷尬都喊
BVS嘅Knightmare夢境都係紅藍衫超人
似剪錯 紅藍suit果個係bvs shot黎
的確依然俾人感覺超人同steppenwolf實力太懸殊,但ZSJL處理比17版好嘅位就係將核心威脅由SW轉移到mother box身上17版係完全感覺唔到老母盒融合嘅壓迫感

慘 短期未必有得再睇佢拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞