Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
癲撚到
DCEU既Batman唔係你認識既Batman
Bvs俾Lex luthor撚狗
呢套電影唯一拍到既就係佢近乎所有地球科學知識都識
跟住無了
最尾joker 見batman 拎咗張卡點解成個人呆晒震晒,係咪估唔到batman 真係會同佢合作,令佢覺得batman 已經唔係佢心目中嘅batman?
點解我上網睇果D都係細畫面(類似正方型咁) 佢係本身咁定係片源問題
4:3
平時係16:9
Batman敢殺佢先估唔到既機會大啲
超人可以做綠燈俠了
架機唔識飛要cyborg 幫手fix
因為Bruce Wayne只係面具,Batman係本格
睇完超粒方 條友真係痴撚線
呢套點都好過原版 我都覺有d地方冗長 但其實Zack絕對可以選擇放一個再cut 得3個鐘既版本出黎 節奏一定會明快d 而加係為咗送份禮物比fans先放呢個版本

唯一認同係Martha搵Lois個位無必要擺火星人偽裝既情節 就咁講佢2個之間嗰種家人既愛同對Clark既思念會好睇d
總知就係變咗唔係佢心目中嘅batman
想知如果打 joker係咪都係繼續坐係度得個望字
其實Lois同真martha係超人復活後再見返,講起上次visit嘅話,咪已經發現到個個唔係真Martha
又無講大話既
咁事實暫時未有一套影視作品完全拍到漫畫batman 既 Batfleck起碼fighting style最接近漫畫
武力100 智力50
其實拍到batman 係greatest detective 同master tactician一面真係好難
兩套Batman 電影撞,WB肯唔肯呀
唔係話羅拔仔Batman 唔好,當初點會諗到開套第二個宇宙Batman
因為會拍到變左Batman series
The Joker都唔同宇宙
其實無關係
美漫不嬲多元宇宙
Rebirth好似係wally突破返左黎面產生?唔肯定
N52就係dr Manhattan搞出黎
其實係 不過到嗰刻都無所謂啦 反正最愛既Clark返咗身邊
你想講係Wally計劃通?
我自己覺得呢個batman 老左唔係巔峰 而家咁樣反而合理少少,要搞到好似漫畫個batman 真係太勁 雖然fans 應該好想睇佢開外掛就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞