Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
好想一齊鳩叫
(其實係咪私人影院)

https://youtu.be/V-eEiyljZYg
多得WB啲屎忽鬼唔少,搞到成個SnyderVerse冇左
Welcome to brazil
好鬼正
一齊大叫run, Barry run
諗落都興奮
官方WB就無乜可能
包場播機會仲大啲
唔大啦
4hr夠佢上兩套戲
4hr場次彈性又細好多
除非佢覺得4hr收翻double一樣有人捧場
值得犧牲其他場次
外國Youtuber都有講, ZSJL開頭Wonder woman爆入銀行果幕, 係無0左 2017戲院版 zoom埋Gal 個ass到0既鏡頭
Joss真係好L cheap, 諗住靠呢d討好觀眾 (雖然真係幾正)
就係睇呢d細節都知個兩位個class完全唔到
其實ww係咪一樣可以肉身擋子彈?

佢條索氪星人扯唔扯得斷(唔記得點串kyxxxxx)
原來warner media同wb係兩舊野黎
無敵台詞
brucec wayne啱啱recruit完Flash之後落飛機個陣,Joss版直程close up ww個ass
Run barry run
我對佢印象停留係twilight
睇人話佢做戲其實幾好
睇trailer個feel都唔錯
希望結果出嚟好好睇睇啦
我都記得呢個shot

(不過gal gadot真係好正 dat ass+皮褲 )
講真佢係做得幾好
死老豆個滴眼淚
仲有變咗cyborg之後講野都多咗種機械感冰冷感
最後講I’m not broken and I’m not alone
真係比佢感動咗
同flash d 互動
冰冷得嚟又好19
cyborg aquaman flash成日互串 鳩得黎好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞