Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
no
但點解我禁入去黑mon 反而其他bvs shazam又睇到
母盒盒體果下爆炸連超人都炸到散,咁steppenwolf 都預左死?
冇野 del app重down睇到
d 畫面黑白係正常?
不過佢之前有條片講cult片咩牛仔褲
有屌D大企業虛偽 政治正確BLM就大大聲
對HK就當睇唔到
+0.5分啦

https://youtu.be/UpfjvC_kyqA
遲d會唔會出16:9?
Ww飛走個炸彈都慢鏡
冇晒癮
頭幾日有人入post,之後單機,一星期後沉post
我已經以季度黎買 估唔到一頁都捱唔到
其實咁講 marvel用佢d角色黎鋪endgame
synder用jl黎鋪角色 確實睇完之後期待flash同cyborg 如果有的話
想知除左HBO GO仲有咩途徑睇到高清版?
係咪直接搵torrent down?
第五季joker線好好睇 無耐性可以skip去睇
演員做得好出色
睇完都唔見新綠燈俠
2個角色係劇本上d火花應該幾好 但演員之間暫時未見到有火花
我有時行過你個post,都想入去吹吓,不過近十年冇乜去追連載,係間唔中買下啲有興趣嘅故事合訂本香港嗰兩間美漫鋪又成四五點先開鋪,我一個月都未必去到一次,搞到我脫節好耐
自從11年嗰套綠燈俠食咗屎之後唔使再妄想見返佢喺電影入面出現
平時都係一個月出去1,2次攞書
同意
前面好多鋪排位都對人物背景同故事推進都有用
但係奈何有好多SHOT都過長同用慢鏡搞到成件事好「立」
我都覺得套戲其實可以唔使4粒鐘
不過亦都可能因為睇過本身套垃圾記得個劇情先會有呢個觀感
Jerome條線其實都好睇,最深一幕係abduct左老爺,老爺已經膽招同佢鬥不過一變返極煩膠嘅riddler/penguin線或者Barbara線就唔想睇
最煩鳩係Fish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞