Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
不如搵埋拉狗 賓施馬客串做佢d𡃁
明了,
thanks ar....睇黎要煲多次
賓施馬可以做Bane
導演係咪偏愛ww, 今次出場有嫪毐式女版叫聲
唔洗下下登登登登登登登登!!
哩個解釋幾合理

見人問哩個問題就稔起隔離f+ws
一個普通人戴個眼罩可以飛到上飛機頂又可以高速飛行急停轉向
嫪毐式 bgm真係好煩雖然ww個 action sequence型左好多
但GCPD比人踩場係指定動作
其實係,好多villain係Gotham已經成熟左好多,但bruce仲係個teenager
GCPD季季都俾人屠
我都想綁gal gadot
玩arkham series真係有嘥呢個feel
漫畫Batman連Cyborg 都hack到
呢個真係不值一提
巴打記錯咗次序

係Mera講 let him come 等我拮死佢 意指superman/Darkseid
然後串Batamn無愛過人
Joker講一大堆嘢串Batman
Batman講HQ
然後deathstroke問Batman: 點解仲要帶住joker呢個痴線佬
然後紅眼超人降落
Weekend 睇0左兩次 , 正L到
大家覺得有冇可能restore到 Snyderverse
岩岩睇完仆街好睇過之前果版咁撚多
一開始大家都覺得冇可能推到snyder cut,但fans 嘅熱情同努力真令件事真係成功到faith Alfred faith!
我以為你係話我理解力差
想睇zack拍deathstroke既fight scene
其實原本搵Gareth Evans拍deathstroke
聽到都出出地水,居然可以無左下文
想問zack呢個版本有無咩場景係重新搵演員拍過?
最尾沙漠batman 同joker果場?

...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞