Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
有講係Deathstroke 殺咩?
普遍大眾都好似撐Johnny Depp,得返Feminazi 撐amber heard
連接手Grindelward 既Mads Mikkelsen都表示話鄧Depp 可憐,會努力做好Grindelward 個角色
唔明點解要做到瘋瘋癲癲,搞再好似係到扮joker 咁
咩呀mera唔係講緊superman咩
真人係2011 真係認左有對住草拍戲
我覺得X 博士做會似d, 因為而家batman 係後期batman,但lex 就好似新人天才初出茅蘆咁
所以而家個lex 同羅拔柏迪臣做對手好d, 新手batman 對
新手天才奸角
好想問一個問題 Green Lantern可唔可以用戒指整一粒氪氣石出黎打超人 漫畫有無試過
Lex係超人宿敵wo
唔係Batman
屌,自膠,打錯晒
成日諗住佢fake 鳩batman 同batman 入監獄搵佢
有時好難怪要拍出腸
雖然一出場果陣似玩玩下
但去到監獄鏟埋頭果兩場戲一冇笑笑口成個氣場認真哂感覺已經唔同哂
唔關deathstroke事,個度Mera純粹講話要幫arthur報仇,應該係俾Darkseid殺
嗰幕係呀,但而家係遊艇個樣又變返玩玩下咁
不過佢個樣始終冇咩佬味,唔夠老謀深算feel
唔夠老係爭小小
私心覺得想Woody harrelson 同Stanley tucci 做,後生啲就Harry Melling同Nicholas Hoult
大家心目中Lex係一個中年光頭佬,而且好穩重
導演版有解釋返 d人會以為佢係癡線 唔使上court 直接送去精神病院
搵拖丹做100% match
唔係講緊超人/Darkseid殺左海王
所以佢話Let him come 話要幫海王報仇?
我覺得Harry Melling 好謎語人feel, Nicholas Hoult 就稻草人

完全無分別
係。但有巴打誤會係Deathstroke 殺
咪住, darkseid 係海底唔係插死左aquaman 咩?
sor..1999,但好想清楚番兩part預見未來既劇情
Riddler 同Scarecrow 都係Batman 奸角,係DCEU可能要揾返個老少少 一直覺得Adrien Brody 幾似riddler,夠瘦夠高
我覺得句let him come 係因為
超人背叛>所以JL 唔夠抽>水行俠比darkseid 殺死>所以要搵超人報仇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞