Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
Zack之前實牙實齒話WB無打算拍落去
宜家又話無人知未來會發生咩事

HBO max一定想繼續拍落去
反應咁好係Twitter trend左成日
想知鬼佬啲反應係點?例如Reddit啲美國巴打點講?我本身無咩期望 但呢個weekend睇完覺得好正 好想繼續睇
2021 年好幾個鏡頭都覺得佢好可愛,好似隻水牛仔咁
基本上個個都讚 真係屌既唔多
呢個講左好耐 應該係致敬
咁菲利咪係Brainiac
didnt see that coming
如果Flash係恆速咁跑 唔算
好容易預測到佢既位置
加上支cannon射Laser應該係光速
Flash避唔切
17版cut到咁撚樣係咪痴左線
Flash好慘、叉緊電畀雜兵偷襲
跑得慢反而未必中招
依家鳩射都一定中
(情況如隊隻手指入單葉風扇咁)
其實佢光速咁跑緊一個圈 有無物理高手解答吓係唔係點射都會打中
照計應該deadshot呢類先打得中
唔係 佢跑速未必去到光速
而支砲會打中佢代表支砲快過佢
如果唔係佢完全有時間避開
joss 版得1/4係用左zack拍底嘅 footage

Xi: the world is too separate to be one
weekend睇完覺得好精彩, 準備睇多次, 好正

好想睇下集呀(如有)
改fun tone本身啱唔啱DCEU嘅風格都算,Joss加落去嘅笑位都係好低俗 e.g. Flash掂到ww個胸,Batman 同superman 講I do not not like you
係....有幾個shot 眼仔碌碌咁
見darkseid 果陣水汪汪喊撚左
仲有WW句 i am a beliver同大超向big fan of justice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞