Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
長咗咁多劇情飽滿好多
完全另一套嘢咁
由尾段打boss到ending
對比戲院上映果套垃圾好睇勁多

想問下之後會唔會做到ending 個dream咁?
係咪有JL2
有啲期待

利伸 Marvel fans
想知有冇邊度可以睇到 bvs director cut
我想問係唔係無乜可能會有第二集既出現
同埋點解華納條撚屌會突然間咁好又放條片出黎大家睇
https://www.youtube.com/watch?v=1rqnU4ae-Ng
superman呢場真係型到
再加埋first flight段soundtrack
未睇過2017版
好多唔明但都覺得幾好睇
所有人都好平衡 連水人地面形態都可以拍到咁
係超人d位硬係怪怪地
唔可以好似迪加咁全心全意變成光支持佢
硬係覺得佢係奸角咁
為咗追聯動而追返flash, 宜家煲到s3, 睇完flashpoint呢集暫時覺得幾好睇喎,反而s2 中間講zoom 派手下去捉flash有d 悶,s4點解認為咁爛?
唔識欣賞,想問下d人話好睇係點好睇法?
會唔會唔明d 角色發展同劇情走向
我份人容忍程度都算高
Bvs我都覺得係中上級水準
但2017 JL真係睇完屌一聲
再講真係拍JL2人馬又唔同哂 屌你老母華納
AT&T買起咗WB
AT&T要推HBO Max
重睇左MoS同BvS
個故事連續性正過marvel好多
加埋水行俠WW個啲世界觀補充正到冇朋友
依家好似一二三集咁 好想有四五六七八集
仲有nightmare條故事線都補充返曬好正
Marvel線多
最後三盒結合個下爆可以炸散超人
有興趣了解下Snyder cut既由來
同未來可能會講既正義聯盟2&3故事可以睇下呢條片
我覺得大聰講得幾好

唔好屌簡體字 人地新加坡人
https://youtu.be/qvI_ts7rF4U
諗諗吓 係darksield第一次打三族都幾勁
係無超人情況下都打得贏
最尾個咩火星獵人出場d 對話咁撚老檻
有啲人有種講法係個光頭佬要將zack果4個鐘cut做2個鐘
係超額完成 係不可能任務
你話純4個鐘抽2個鐘出黎 再加啲補拍就可以咁講姐
但問題係個光頭佬係只係用左4分1嘅zack片去拍
後面4分3係自己加落去 自己改嘅咁點樣唔可以屌佢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞