Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
可惜戒指好易甩
同埋成日要叉電
食緊oreo
唔熟dc 有無ching介紹下最尾嗰件咩料
是咪要嚟打黑化超人
我啱啱都諗住打呢個問題
另外見到未來好似綠燈俠都死埋,見以前大戰都有佢,可唔可以順手講埋佢有咩技能
Green lantern 要有強大既意志力 隻戒指可以將任何想像既野化為實體 隻戒指本身收藏左好多知識
所以gl 其實可以好撚勁 係睇你個人有無想像力同意志力 如果你係地球人嘅話
Jonn:有火唔好搵我
好地地大家都傾緊套戲
點解又會變左嘈交post
超人其實都好大弱點
國防部好忙架
Mogo: Are you kidding
佢有心靈感應係咪即係睇到BATMAN個夢呢
斗篷D飄逸感真係得ZACK拍得靚
Oreo係咩reference
其實如果JL肯定冇2既話
火星獵人2個shot 好似冇乜必要
第一次扮老母果到唔知呢個角色以為係Zod 屍變出黎搞事
片尾果時聽到叫mar man hunter 都係google 下先知發生咩事
睇佢係咪有心睇
同理論上佢睇唔穿Batman
Hal: 柒頭, 17JL Aquaman, Geoff Johns最愛
John: 軍佬
Guy:臭串火爆大男人柒頭
Kyle: 想象力最豐富,但得罪DC前高層

New 52唔講,太好睇,要自己感受

Hal Jordan 而且同batman互動通常都好睇
嘴遁同zod 和好
一齊番smallville 耕田養育下一代
手套版型過戒指好多
lgbtq+
你意思指Hal Jordan性格似17jL aquaman?我之前睇young justice,入面對GL唯一印象係HAl同John反對俾Guy入JL
17JL Aquaman啲柒野係Geoff Johns手中Hal會做嘅野
好似坐lasso of truth咁
未來果個閃電俠都係Barry ?

只係留左鬚?
17JL Aquaman 掂到LASSO 個度係漫畫gl嘅情節來

Hal 係JL 漫畫通常都係戇戇鳩鳩, 但一去到green lantern corps 就會好型
換左甲留左鬚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞