Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
不如咁講啦,如果我要Thor成套EG都幫IM隻海星叉電,你會覺得點?
SC版係絕對地比JW版好,但係JW版都可以唔使佢最尾叉電,雖然最尾都係去咗做D冇謂嘢
你個比喻都錯既
一黎EG 入面冇需要叉電既位
EG 入面重要既係個手套 敵人係thanos
全部人去阻止thanos 唔比佢攞到手套

JL 入面重要既係MOTHER BOX 敵人係SW

其實2邊都係分工明確既wo
或者個比喻真係唔係好啱,想講嘅係Flash嘅能力明明好強,但係個故事偏偏寫到佢要去做其他嘢
不過算啦,傾咗咁耐大家都好似覺得咁樣冇乜問題,係我個人諗法啫
屌佢第一套戲出場咋Thor 係avg 1 都戇鳩鳩喇

avg1就真係幫iron man 叉電啦
唔熟dc 有無ching介紹下最尾嗰件咩料
是咪要嚟打黑化超人
Oreo?
一直唔唔明漫畫版究竟邊個先係darkseid真身邊個係碎片
我其實唔係好鍾意Steppenwolf同Darkseid個設計,唔知大家點睇?
主要覺得Darksied唔夠大隻又細粒
應該同Thanos差唔多身型先似
Darkseid個頭好似好大,有D唔合比例

就係身型唔夠大份
手太長腰太幼
先顯得個頭大
OG成員: Aquaman, Cyborg, BATMOBILE, Wonder Woman, the Flash
我啱啱都諗住打呢個問題
另外見到未來好似綠燈俠都死埋,見以前大戰都有佢,可唔可以順手講埋佢有咩技能
同埋而家造型好似冇動畫版個件藍黃色袍嘅設計咁sharp?
latern出咗一幕 唔知會唔會reboot呢
Thor喺A1都唔差㗎,起碼做低咗條鯨魚
最尾嗰件係邊件?
最尾係咪講緊Jonn Jonzz
火星獵人
你當係怕火
但係識變形同精神系既超人
拎鬼佬comments hishe 岀黎唔會有說服力多啲架喎
夠有大把鬼佬好buy zack添 jim lee仲好中意zack添 佢熟過dc多過好多人啦掛? 咁佢係咪又唔係dc fan呀
同埋你答到我唔殺zod可以點未?

唔扭頸
用手板um 住Zod 對眼等佢自爆
Zack Style你一定唔會見到好sharp既design
怕火(心理上)
你啱
Green lantern 要有強大既意志力 隻戒指可以將任何想像既野化為實體 隻戒指本身收藏左好多知識
所以gl 其實可以好撚勁 係睇你個人有無想像力同意志力
Kyle
隻手會痛bor
火星獵人弱點太大
火星獵人係戲入面扮人老母去搵人條女同擾人清夢, 仲要唔出來幫拖
有冇ching可以講下幾位地球GL嘅性格特質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞