Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
有啲位真係太長
自殺特攻開頭逐個角色揭file咁介紹真係世紀級on9
trailer懶係dark但出到嚟又唔係嗰回事
hbo go又死咗
我反而覺得iris果part cut走佢係正常 呢段可有可無
唔明batman 點同iron man 撞
batman 識非洲追跡術
有手下,有全球batman 計劃,batfamily
d徙弟獨當一面,Dick 更加有埋泰坦聯盟,之後更加做埋Batman
batman 係就算比人流放任何地方都生存到,同係列為最能恐佈既人物
ironman係求生方面真係比唔上batman
你睇得仔細d 真係唔會撞,最大分別係ironman唔會精通精全球武術功夫
ironman只係一個工程師,而batman係可以自修唔同系列既課程,你講得出既batman大部分都識,而非洲追跡術係現實就黎己經失傳,呢個技能據傳學左之後可以唔洗GPS ,你要尋人尋物準過天眼通
你可以話佢2個共通點係有錢,溝女,有戰術頭腦,leader,但撞設定係無可能既事
有無人好想睇lex?
bvs個時已經覺得佢好有魅力
其實bvs入面佢殺到超人 佢已經目的達成 無輸到
綠燈介對黃色物體冇作用,呢個時候,隨時羅賓都打得死佢
應該話佢同Iris 相遇嘅plot擺返個人電話都得反而如果再講多少少佢老母過身同佢同老豆嘅關係仲貼合主題
一樣
大家入下坑
雖然我都唔知漫畫時序,有高手請幫手帶領
如可以係動漫台開埋就好希望多D人知DC同marvel分別,唔好再有係DC度問ironman,marvel問超人
new 52正義聯盟 漫畫
https://comic.acgn.cc/manhua-zhengyilianmeng.htm
new 52黑暗正義聯盟 漫畫(now E :黑暗正義聯盟:天啟星之戰睇完想了解多D就睇呢個,John Constantine)
https://comic.acgn.cc/manhua-heianzhengyilianmeng.htm

Legion of doom
有樣野唔明,古代大戰個度GL比大老殺死隻戒指即刻飛埋去大老到
佢意思係感受到對面都係強大意志想做25戒?
DKR世界後生Batman同Robin油到全身黃色去打柒Hal
冇話二唔二五嘅
但係留意呢張圖係all star batman and robin
唔係n52
係frank miller鍾意咁玩
漫畫冇人睇架
New 52 JLD悶到仆街喎
而且Batman係the World's Greatest Detective
你有睇CW Supergirl就知咩係火星獵人。
套書好似爛尾?原本諗住等佢完一次過買合訂本
新版電影據傳係Detective 版
但個主演堅持唔肯操身形呢下
HBO go 個字幕有黑底
有無得整走
D人問親jim lee都話會繼續 等到2046
咁就可以慳番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞