Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
唔係...
漫畫BATMAN 肯定係成個JL最難打既敵人
電影batman啱啱先組織JL
而家先有機會接觸到黑科技
今集都即刻整新裝去對抗外星人啦 吸激光散熱
漫畫已經打咗咁多年 點同呀
睇下著咩衫
Hellbat suit一個人單挑darkseid
如果有JL 3 話唔定整套hellbat 佢威威
justice buster
war machine
原計劃好似係bruce整左樣武器殺左darkseid 但比omega beam射中犧牲左 依家唔知會唔會改咗
其實幾好睇每季又有大事件聯動,始終電視劇要長播,talk 下控制budget無辦法。

係有d線收唔番比較可惜,e.g. Cisco ex個earth 有個speeder唔知邊個黎, 其他earth d speeder去晒邊
比你會點排flash 季度排名?
漫畫在於蝙蝠俠打破信條用拎咗新神粒子彈開槍
Batfleck
godspeed 變咗垃圾
漫畫淨係睇過SUPER SONS
兩個細路真心得意
公廁能力
2 > 1 > 3 > 5 > 4 > 6

Zoom 太型同埋有multi verse 概念,呢季聯動左supergirl

第一季個頭有d悶,係開始發現Wells係reverse flash個度正。

第三季一直估IRIS會死雖然死唔成,但都幾感人,首murder song好正。

第五季頭頭Cicada屈過頭,點知俾自己姪女殺埋,又原來係reverse flash計劃,flash 個女好煩膠,但後期成熟左,可惜要消失。

第四季其實無咩印象,帶左Ralph出黎,可惜演員被炒,佢同Sue條線應該無左的了。

第六季血魔勁鳩2代鏡像大師又係on9,係期待Godspeed出黎,宜家d人估佢係change timeline 後既zoom
睇黎我當時睇1,2之後棄真心無決定錯
辛苦晒巴打忍左咁多年
條黑包臭西到宜家都未死?
冇得玩
漫畫佢一個挑成個JL 都得
係呀屌 好想savitar岀黎殺返死個臭西
唔會死啦,最新個集吹到對Iris既愛,係可以喚醒speed force既原因。佢第6季消失左好耐,幾爽。

可以睇埋第三季,都ok。
想問下jl個畫面係正方形?
啱啱睇晒,整體黎講啱錯,會俾我想追jl 2(如果有)

火星獵人感覺好似可有可無咁,boss又唔幫手打

但始終唔太鐘意電影版flash....唔係唔鐘意個演員
但演到成個On9仔咁,又show唔到佢有幾勁
1.66 : 1拍係呢個比例,Zack 話忠實呈現
你竟然.....忍到咁多季

唔好話拎神級DD , The Boys比
Gotham 都好睇好多 (雖然都係爛尾)
Flash真係睇睇吓果斷棄
學上面巴打講,情意結同埋劇情唔算拖啦。

Walking dead就真係拖,睇到s7頂唔順。
WD我反而仲有睇
靠darly negan charisma carry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞