Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
會鬧嘅應該得兩種人
一種就嫌時間太長
一種就眾人皆醉我獨醒
好小朋友終於得到大人注視既表情
ww1984
已經冇可能接原本個宇宙
隻炮一定唔會係光速
因為Batman 近距離都避開左幾次
Btw我都幾鍾意Barry 中槍個幕
見到佢忍住痛咁同Batman 講I’m fine
先發覺原來佢除左係superhero之外
其實佢都係一個會怕痛嘅普通人
陰功,Ben有套Argo係Oscar best picture,Joss就無拎過獎 想象唔到Ben果時咩心情

仲要之前Cyborg演員爆幕後Joss啲衰嘢,跟住今日就見到HBO放咗段幕後花絮係Zack同六子勁fd Joss嘅電影事業應該玩完大半

睇片feel到Zack真人應該係好nice, 見佢收養咁多仔女應該真係hv a big heart
冇話冇可能
有咩講唔通就話speed force做成就得
漫畫成日都咁玩
好期待佢套喪屍片
希望有JL2
問題係飛埋去嘅係激光炮唔係我

要中到架跑車根本唔需要跑
佢必經之路上放幾粒釘就中
(如上 圓周上必經嘅同一點)
parademon又唔係射個呀婆出去
laser beam又唔識痛嘅
條光頭佬好似真係玩完見有唔少report話佢有份既project 都做做下就走 老婆仲同佢搞緊離婚 又有唔少人岀黎話比佢性騷擾過
但肥ben henry仲肯拍?
定係真係要靠timeline / multiverse去justify換角
Barry 光速跑圈屌自己屎眼
cyborg個演員開心到 道氣谷鳩咗幾年終於訓得著

https://youtu.be/CVuWFkxjyb4
xmen都識day of future past
完全feel到佢幾興奮
俾著我都嬲
戲份咁撚重,17年版cut到變垃圾
戲院(imax)上機會大唔大?
17年版cyborg根本就可有可無
Zack cut成個人物故事立體晒、有晒成長曲線
Flash又係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞