Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
勁,不過好似就完。

每季失散,每個人行行企企,尾幾集集合打大佬。

真係頂唔順,最大獲Rick都唔見埋。。
Time travel 果度show唔到佢幾勁咩
如果接近Reboot級數就真係冇乜野打
Coie幫手打氣
Infinite crisis去拆人造衛星
Final crisis大部分時間都俾人捉住 最後安排佢打darkseid一槍
超粒方DLLM
又加d個人見解當自己好清高
commen個個台仔讚套戲
又唔屌鳩超粒方都幾畀面佢
this on9仔
對ZS版有D批評都合理
但可以吹到falcon & WS 好有深度
真係唔知把尺係點

https://youtu.be/IgFqVm5tgBc

https://youtu.be/tj0AlMHFMTw
我覺得都有可能係佢整個夢俾batman睇
CW 可以真係skip啦
Zack當然唔係最擅長控制節奏嘅導演,但今次ZSJL好多位都係Zack之前一路plan嘅野,好多係關於成個DCEU世界觀嘅想像同走勢,例如Barry同Iris嘅相遇,Lois Lane疑似大肚,Deathstroke同Lex甚至其他反派聯手,更加唔使講Knightmare嘅情節

正正因為Zack知道佢本身嘅願景好可能冇得做落去,所以先塞左唔少睇落同JL主線冇直接關係嘅details落去,等fans知道佢本身嘅想像係點超粒方冇理由唔撚明
N52作為一個入門 係可以既
我都係n52開始睇
但係唔好乜都以n52為準則
N52係玩爛左 唔係都唔駛rebirth
Zack嘅casting 入面最唔鍾意jesse做lex, 做到成個joker咁,bvs一睇到佢嘅戲份就好出戲
之前傳係Bryan Cranston
我不知幾興奮
佢係話marvel入面深度名列前茅遮
用電影既標準黎講我覺得超粒方講既野無咩問題
特別係ww個煩膠配樂
但係知道哂成件事就知點解zack會塞哂所有野入去
特別係最後堆彩蛋
好想睇不義聯盟
其實覺得synder版cyborg同flash先係主線
個段
唔會啦Knightmare又多火又多煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞