Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
係,所以最後都唔會即刻出手
拍啲戲冇奶共咪得囉,起碼冇鳴謝新疆,又或者角色原本係西藏人改做另一個國家人吖!
護旗手嚟架
我講個角色suppose係香港人

佢名家下好臭,又多指控
佢係差5萬個星球 所以不停咁收割緊 以為好似之前咁容易 點知遇到班勁人係度守住
依家連老婆都同佢離婚
無,啲位用曬黎放hot toys
原來最尾補拍條片,全部演員都係分開拍再剪埋一齊,flash更加係怪獸3劇組幫手拍
其實當年套green lantern衰乜
要係咁俾人拎出黎鞭屍?
都係一套普通英雄片姐

見到了,不過明白原因係為咗原中籍養女Autumn而紋就行了,for Autumn
超人粟米田果個笑樣真係睇一次笑一次
所謂4:3其實啲畫面係多過16:9只係啲人習慣左
唯有希望會係IMAX上
叫做電影業寒冬搏吓
之前HK好似都上返dark knight
好想入場睇最後大戰
最尾flash個幕肯定好震撼
戲院睇flash救世呢下一定起嘥雞皮
個soundtrack 加埋個立體聲音效

(不過最好有toilet break)
其實點解會有zach Snyder 既justice league?
咁之前嗰版本係咩一回事
大概因為套片喺當時華納諗住搞嚮DCEU頭炮時衰咗,講緊2011年2億美金成本。Ryan Reynolds當年本來開始略有名氣直接因為呢套戲變做票房毒藥,最後靠deadpool先翻身,咁你明點解
可以睇下呢個來龍去脈

https://youtu.be/qvI_ts7rF4U
唔見trailer果句we live in a society
唔係話黑白版先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞