Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
應該保留喎
可能Zack令佢回心轉意
如果 At&t 開口比肥 ben 任搞唔干涉創作
佢都on9
有啲慢鏡係over左
最尾boss fight ww有一下跳起凌空同steppenwolf互砍

The flash 個Barry 仲跑得型過電影版

老老柒柒the flash件戰衣texture改到superman個件咁就好完美

而家件衣好似綁埋幾舊鐵片咁
你唔好話
我有兩個鍾意睇superheroes 片嘅fd ,兩個都勁屌2017,跟住睇完ZSJL,一個勁鍾意,一個都係屌

MCU嘅盛世影響咗一班本身唔識睇戲嘅人,佢地唔識欣賞d非MCU套路嘅片
屌你老母睇完好撚嬲 上映嗰套究竟咩狗屎垃圾嚟 1984又係垃撚圾
佢自己拎d爛銅爛鐵整邊有錢呀整咁靚大佬
唔係引戰 但真係有班友覺得comic book movie唔好笑 多文戲就係悶 唔好睇
#538已經自首,不過佢個紋身係為養女紋,都唔應該攞黎入佢囉,佢真係小有值得respect嘅導演黎
Leto 自己本身套戲明明冇份
仲要過去幾年飽受批評、俾人笑
冒險幾分鐘片段內要演技爆發
除咗佢好信任Zack 我真係諗唔到有咩理由會肯拍
https://youtu.be/HDOP3Z69TMc

之後因為相遇左之後會改件衫設計, 同開始自稱Flash
雖然好似有人屌過藍電唔跟漫畫 但我覺得藍電型好多
有無漫畫巴打解答到我呢個問題
各有特色
不過其實future flash都係藍電
佢套衫其實幾型 唔係爛銅爛鐵黎架
呢part d畫面仲震撼過水行俠係水底比水溝族追個part
所以watchmen先咁多人屌
Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區 5
https://lih.kg/2457195
好希望佢solo 會提下呢段
跟住叫自己flash
配埋flash嘅專屬bgm
真係睇到起雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞