Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
我真係好L憎WB
不如期待WB 高層全部被炒啦......WB電影最大嘅敵人就係WB本身
好似已經炒咗堆
Dc film president 同wb岩岩先續左約
未炒哂,見佢哋呢兩星期啲仆街小動作就知WB真係冇得救
仲有邊個
超人咁傷心
關佢叉事咩,佢好遲先過嚟
佢話Snyder verse係dead end嘛 仲諗住搞黑人超人
上圖最左手邊係?
好想知不義聯盟漫畫版結局係點,睇到5年後棄咗,套嘢好似暴走咁
原本都好期待shazam, 睇完真心覺得同期captain marvel仲好過佢
Knightmare線嘅閃電俠
睇左四個鐘終於睇完了 只能夠話係一部好用心拍比fans嘅電影
仲有補完番BVS ,Flash 真係超越時空, 當時一堆人話多餘,睇唔明
bruce 當時都唔明啦,因為未來人
唔明點解咁都出到街佢哋整完個下笑得咁假 睇完唔覺得尷尬咩
大家入下坑
雖然我都唔知漫畫時序,有高手請幫手帶領
如可以係動漫台開埋就好希望多D人知DC同marvel分別,唔好再有係DC度問ironman,marvel問超人
new 52正義聯盟 漫畫
https://comic.acgn.cc/manhua-zhengyilianmeng.htm
new 52黑暗正義聯盟 漫畫(now E :黑暗正義聯盟:天啟星之戰睇完想了解多D就睇呢個,John Constantine)
https://comic.acgn.cc/manhua-heianzhengyilianmeng.htm
好想知不義聯盟漫畫版結局係點,睇到5年後棄咗,套嘢好似暴走咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞