Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
打咗幾百次
問題係佢top speed跑圈
其實係咪即係佢自己跑翻去同一個spot食炮
即係好似佢點跑都會去翻圓周上面嘅同一個點咁
隻卒只要向個圈9射就OK
之前院線都唔知做乜鳩
Mos 同埋 bvs 個配樂咁唔高質唔用
走去搵個過氣廢老出黎
Danny elfman嘅編曲風格又係唔夾DCEU
有睇過Xmen Quicksilver 個幕就會明
你子彈慢打過黎唔會有力傷到佢
只有快過佢先會傷到佢
淨係佢地圍著個老母盒呢段一播個BGM已經濕咗

flash: are you gonna say it? because I'm not gonna say it
(音樂響起)
cyborg投射個red cape
Hans Zimmer
What are you going to do when you are not saving the world
呢段真心扯左
咁玩法係唔係 AT&T 想 zack 拍埋落去而 zack ok 的話 wb 冇得 say no
呢兩句真係打曬冷震
不過quicksilver 唔係要谷到去top speed/充電
而JL之前已經show過呢個flash仲係戰場新手
跑快D一唔為意/要避招都會仆街
top speed 新手flash開盡turbo轉唔到向 / 無留意有炮都合理
應該同你開架跑車開盡turbo直衝後 避唔開馬路上個呀婆一樣道理
唔係因為個呀婆跑得快
呢條L樣夠膽死照搬Avengers元素落JL度

Flash 訓 WW胸 (Hulk訓 Black Widow)
Cyborg 心口轉圓形reactor (Iron man)
超人搬大廈 (AV2 升起成個城市)
第一次開會就互串嗌交
WW batman Cap Ironman
咁真係要靠fans做靚條數
snyder cut幾時出碟

但我都諗唔明可以點接snyder verse
batman reboot已經拍緊
superman又敲定換人 仲要搵黑人
得WW aquaman無換
flashpoint吹撚到2046
最iconice嘅換晒人點扮無變繼續?
我驚就算係用zack個storyline
都係WB另外搵人拍 結果都只係joss 2.0
Multi-universe搞掂
Cyborg係變漫畫look姐
啱呀
新batman同joker都唔關DCEU事啦
你有你拍 我有我拍JL囉
你放慢啲諗就明
一架車時速70兜緊圈
你跑埋佢係撞佢定俾佢撞
只有你快過佢先會係你撞到佢
如果今次HBO-max掂
希望at&t攬Zack啦
咪玩
接近光速
俾你打1億次都未必中
個卒係睇到同計算到亞光速軌道
未來仲未定好
未來仲未定好
但粉碎嘅係阿婆
唔會係跑車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞