Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
New 52 GL真心好睇?
但漫畫入面Hal係咪成日同John、Guy一齊出動?
N52 JL既Hal係特別柒
俾Batman偷戒指
俾超人打到仆街
俾Darkseid打斷手
中Lasso of Truth
後面仲好似直接唔俾佢返地球
最型咪darkseid war 拒絕成神果段
New 52 GL後期普通啦
前期加埋Flashpoint之前成個Geoff Johns run就好皇道漫畫同好多現代設定,咩七燈呀First Lantern呀都係嗰期出,啲畫又穩定
地球Lantern成日小圈子架啦
咁老實講N52前期啲畫都偏穩定既
通常來講綠燈都係講成個corps 個故事而Hal又係團長, 所以都會有交集
帶其他人出動=砲灰
一見到齊人就知仆得街
嘩乜咁多人啊
等我一野秒幾件先
N52 真係其實唔錯, JL, Batman, Superman, GL 都好睇
但Batman真係見證住SS點樣由N52尾開始暴走
Superman 尾段N52超死都幾可惜
N52最伏個條線叫Future End
睇完都唔知睇咗乜柒
Zack版大超點解全程都黑色戰衣?
佢係主線除左岩岩醒時未清醒,但都無黑化
黑色吸太陽最強
太耐無曬太陽要用Quick Charge
Superman係Greg Pak開始先好睇
Batman前中都ok, zero year有啲拖, Gordon Bat有潛力但太早收皮, Scott Snyder係成日虎頭蛇尾同一味用Joker
GL後尾new gods寫到勁垃圾
JL就太Geoff Johns
跳住黎睇,岩岩睇完
估唔到Darkseid都幾多鏡頭
會唔會下集JL(如果仲有)就會打佢?
荒原狼同原版比都係差唔多表演
不過比較多性格背景寫到出黎
點都好過上集既
JLD: Apokolips War靈感之一
HBO GO個畫貨 日頭啲場景係電視開喇叭睇都ok 去到最尾大戰真係(最後大戰頂唔順用手機睇算)
N52 Batman我幾鍾意Death of Family
JL好多虎頭蛇尾
另外就係睇Deathstroke單飛開外掛
HBO GO個畫質 日頭啲場景係電視開喇叭睇都ok 去到最尾大戰真係(最後大戰頂唔順用手機睇算)
因為有人唔係傾緊套戲 係明搵野屌
咩咩ZS CUT根本稱唔上係電影
同其他電影去比根本係唔尊重期他作品同導演
之後再叫人睇醫生
淨係大超起飛呢下都係佢拍得型好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞