Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
之後有jeremiah仲好睇過jerome
Gotham去到最後幾季好睇 中間幾季好膠
以前睇到第三季就冇睇落去,明知Jim Gordon唔會死都算,其他有名有姓嘅反派都肯定冇事,所以越睇越冇動力
第五季joker線好好睇 無耐性可以skip去睇
演員做得好出色
Jerome條線其實都好睇,最深一幕係abduct左老爺,老爺已經膽招同佢鬥不過一變返極煩膠嘅riddler/penguin線或者Barbara線就唔想睇
FIsh真係勁on9 死唔去煩到閪
印象中第二三季好似冇左佢,後黎又無限復活?
後面復活左 勁唔好睇
開唔切portal 已成condom
佢同Harvey條感情線太軀風而且係原創角色得黎冇咩個人魅力,死左之後出其他著名反派仲好啦雖然出名嘅好多都已經崛起左
有冇人覺得steppenwolf件甲極好J
一有佢既鏡頭會不自覺欣賞件甲啲光影
跟住啲箭一支支郁黎郁去好治癒
巴打單機既原因一係自己講野無說服力
一係你題才唔吸引
就算係現實都唔會有人理你,何況呢度係狗登
你又可以調轉頭眾人皆
本身flash同superman個隻speed force快已經一定要用慢鏡
aquaman同ww都用埋真係得batman冇 成套都慢鏡咁制
佢過左身嘅女Autumn係中國藉,收養個女時去紋左個中國國徽記諗念呢件事
又未必,盒體果下boom tube都開左,如果大爆炸咁勁,應該爆埋去Apokolips 度
Kabuto Clock Up(時間流速變) VS 555 Start Up
應該本身開俾佢走
美漫post不嬲新聞為主架啦
即係bleedingcool冇說服力?冇題材?
真係好靚
Zack 個真實紋身係咁的,咁都要p圖屈大導演,低裝啲啵
想問一個on9問題
點解superman最後要著黑色衫?
其實係咪有交代而我睇漏咗?
諗起佢地講WW
she's 5000 years old
every man is younger than her
我懷疑睇南方公園可能仲多
或者文化唔同掛
佢自己都剪過3hr 版可以戲院上
係WB ON99唔要 限死2hr
咁依家搞到要咁出director cut咪當fans service 咩都比你
嘩我屌,原來有仆街夠膽P圖水狗我地?
邊個能樣黎?
根本呀狼一開始都係condom
darkseid都話知佢會fail
只係搵個傻仔去摸底
起碼佢依家知地球原來仲有埋flash cyborg

( martian manhunter 食花生其實係咪有道理先 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞