Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
去咗之後個黑白版本Justice is Gray,仲會有更多joker scene
真係有排講建議睇下上面巴打po既片
你直接當17年上映果個係a貨就得 唔係同一個導演拍
咁今次呢個版本係4-5年前拍落?
定係近期再拍過
咩叫黑白版
好多無留意開既真係唔會知係咩事
我大把fd未睇都覺得係無分別
睇fb有d page仲要話呢個版本係zack補拍重製
留言個班又信到十足十咁
睇片啦
係 只係額外再拍左5分鐘新片段
呢套戲因為係zack Snyder 覺得係佢最後一部dc電影 原因係wb好撚憎佢 details 睇返上面既片 所以將佢所有野放曬入去 想比fans睇返佢原有idea你覺得有啲野無必要/過長係正常既 本身就係送比fans多謝佢哋既禮物
得最尾小丑個part係最近補拍
其他一早拍哂 未做後製
vfx team 講解點再造中段古代大戰
https://youtu.be/Oq7NCTSLJwQ
Wb 咁憎佢,但佢今次咁做,wb 都係同意既?
有得岀Snyder cut係wb個老細att直接落order wb完全無話事權 所以你會見到wb搞左大量小動作 eg leak trailer leak正片 用gvk打snyder cut 最癲係hbo max tom and jerry係會播左Snyder cut
其實當初片長4個鐘,Snyder 讓一步cut到3個鐘,wb 都唔肯,死都要2個鐘,但無個人電影補完既前提下2個鐘一定出事,雙方關係一直唔好,直至Snyder 個女走埋,直接quit 左,成件事都好悲劇
有無人可以解釋下Flash 係mother boxes s synchronise爆個下跑係發生咩事
神速力
個下佢跑得快過光速
時光倒流返返去未爆盒之前
Flash的神速力可以令他跑得快過光速,什至逆轉時間,
最後個段就是由爆炸跑到未爆炸前俾電Cyborg
老母盒爆炸 炸死曬全部人 flash time travel返去救大家
有個細節位抵讚
其實復活超人嗰一跑
佢臨尾已經超越左光速
最後個母盒落水嗰part開始回左少少帶
time travel

型撚到on9
Zack講過呢單嘢發生喺Batcave
希望今次賺得夠多
AT&T/WB睇錢份上搵返Zack拍埋續集佢兼全權控制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞