Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
係⋯條友仲Joker過Joker
我都係咁諗,感覺似如果自己連續都做錯兩次決定自己死左佢就算
Superman抱住Lois飛超音速點解咩事都無?
What is your superpower

I am rich
今集已經開曬外掛啦⼀個人清曬兵仔 100%命中 100%閃避
speed force
Batman開幾多套都得架啦 實收既
Lois都有speed force
兵仔:我打撚中閃電俠都打你隻蝙蝠唔中
搵年輕版x教授會唔會好d
點解超人識飛?
跟漫畫設定 超人識飛係因為可以控制力場
如果硬要解釋 咪超音速飛果時 超人用力場覆蓋左係Lois身上 Lois咪咩事都無
我個人覺係因為 Batman話HQ臨終前叫佢殺 Joker果陣要慢慢嚟 先知原來HQ咁憎佢 (我諗佢以為HQ係世上唯一愛佢嘅人)

跟住就 denial,話 Batman爭啲 fake到佢

利申鳩噏
Dllm笑撚死
Barry 好似24小時對左草咁傻笑
Lois is the KEY
有野唔明,
Cybrog 睇到既未來Darkseid 做瓜左Aquaman,

但knightmare show既係 Mera問 Batman 點解帶埋Deathstroke 走, 係佢殺左Aquaman

咁係咪代表兩個未來?

但cybrog預見完, 隻船個電腦好快話未來已既定好 ...........
有冇爸絲理解到 會點?
大超咁樣打真係覺得同mos bvs 既佢唔同,但諗真啲如果俾steppenwolf 起身咪仲危險
有明示暗示係deathstroke殺咩?
佢意思唔係講緊超人累死海王?
最大問題係唔太做到lex老謀深算個面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞