Zack Snyder’s Justice League劇透討論區4

1001 回覆
35 Like 4 Dislike
大大個stark industry係到

不過有人好落力地解點解佢窮係合理:
唔通揾pepper R撈咩
avengers都散咗啦
世界大亂 政府無錢好合理
btw 打到darkseid流血個條友乜水黎
ares
其實應該要準備返塊kryptonite 先岩
枝spear應該仲係到
我係獵鷹個幕一定做25幫GSP,然後申請高級職位
打反美國
ww亦都係招cyborg入隊要員
用個人經歷去開導佢 I lost someone too (& 美色)
咁當然cyborg入隊仲有好多個人因素啦
batman醒水唔跳落去住
而家細心睇,水行隊穿佢係無曬甲
即係大超打咁耐先破到佢件甲
佢件甲緊勁
ww同水行根本無可能破到件甲
大超唔嚟打落去輸硬
佢件野既級數可能同強殖裝甲個件生物機械差唔多勁
路平教授
救完地球仲要周圍飛同你賣命
結果仲要比人當吉祥物撚 再借唔到錢
現實中應該一早比支那國d銀彈攻勢買通
比嘥d美軍情敵對手
神裝steppenwolf 一挑幾打大半套戲都無流血

當然水行ww都無,大家都破唔到防
比嘥d美軍情對手
zack解過話,佢話當初佢做b man就係因為父母比人殺
今日佢唔救martha
即係同親手殺超人老母無分別
佢變咗一個當初佢最憎既人-------殺人老母

解釋ok,但拍出嚟效果有啲老尷
咁樣解釋係好過咩「從新相信超人既人性」呢啲自打嘴巴既
但就迂迴到連影評人都無個睇得出
可能內戰反面
中間同美隊走路洗哂啲錢
之後就打滅霸
比人snap左5年
咁返黎如果無人比錢佢
美軍出軍人糧當佢condom
又真係無錢既

其實老母盒一開就巨爆,steppenwolf都會死
steppenwolf原本計劃係點,爆之前走佬
仲有一爆炸唔會炸埋darkseid咩
真係太膠
之前都有睇埋Gotham
但無限翻生真係唔知佢想點
Gotham去到最後幾季好睇 中間幾季好膠

點解仲有人睇佢
係 好可惜
玩科幻元素前其實好正
角色關係交錯 演員入型入格
特別riddler 貓女 bruce
係一個好好嘅origin story
之後就.......
當個爆炸唔影響Boomtube另一邊先
隻狼諗住捨命攬炒定博Darkseid事後復活返佢
以前睇到第三季就冇睇落去,明知Jim Gordon唔會死都算,其他有名有姓嘅反派都肯定冇事,所以越睇越冇動力
條友真係走火入魔,係咪睇爛片睇得多得制,講啲野愈嚟愈偏激
順帶一提條友係愛登力
原來條友17年讚過呢個flash性格特岀 中意呢個多過tv版 依家又改口風話覺得呢個flash係on9仔寫得差

真係垃圾黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞