Soundbar的決擇,求解答(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
藍字係簡體
唔亂攪,開到bass最大,長用dtx mode算
Subwoofer咁放會唔會太迫?
diu 睇左一陣q950t,覺得好L正
你唔係話放電視櫃上面嗎?
唔喇 都係放梳化邊好d 無咁阻定
如果巴打真係入HW-Q950T SOUNDBAR, 電視就買埋Q80T, 可以用埋Q-SYMPHONY功能
用緊HT-Z9F, 值得推薦
好似有D迫, 不過如果覺得低音正常就可以了~
正有此意
睇完q950t覺得有少少返唔到轉頭
係咪單元果面同後面氣孔要留位?左面乜都無可以貼牆?
氣孔向背面牆, 氣孔夠位架啦, 其實現在都OK了, 右邊單元唔好貼住玻璃就得啦~
右邊單元同牆其實有兩三吋位 但係窗簾有厚度遮左
OK架啦~

ENJOY~
正啊喂 睇戲時夠大力既時候 張梳化都震埋
係 你用Samsung 電視可以收埋 sound bar remote
就咁禁 home 已轉到 mode
係呀 用電視remote已經做到所有設定 正
巴打低音通常開幾大好?
巴打電視同SOUNDBAR用成點吖? 滿意嗎?

低音呢D睇你自己感覺
幾好呀 因為我無出去試過其他soundbar 已經幾滿意 係surround sound路係好feel到

多謝晒step巴 買晒電視同soundbar 最後仲平過我一開頭百老滙睇既Sony 49寸
如果之後唔夠侯, 可以再去豐澤買SWA-8500S後置 ($890)
用左SOUNDBAR係咪好唔同呢? 老婆滿意嗎?
電視調教後色水OK嗎?
之後有問題記得上黎問, 好多高手
我岩岩想走一走d線 蚊左soundbar條電源線再插 之後個sub仔就無聲 要點攪呀?
岩岩關左電視重開無事了
色水ok喇 依家終於變完全體 有晒電視同soundbar 老婆未返黎感受
自己享受下先囉,男人的浪漫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞