Soundbar的決擇,求解答(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔計sub yas109 冇超低音實輸㗎啵
點可以多$100減?謝謝
想問下如果係闊廳,即sofa左右都冇牆,用soundbar係咪唔掂?

咁只能諗番5.1? 7.1 都唔得,左右放唔到喇叭

其他dts virtual x 以外surround sound就唔知

https://www.spill.hk/glossary/dts-virtual-x/
包送貨呀!入promo code OXYEAR2021 減$100 個code去到28號,再加埋自己信用卡D網上簽帳優惠再平多幾個% 即時入坑!
唔該 我睇到佢星期五用master card 減 $80

但個yas209 個低音箱太撚大 我搵唔到位放
多謝巴打個code
啱啱入左手,星期一就送貨
最後yas209 個低音箱太大個 完全無位放 放棄了
如果差不多價買yas 109 係咪好on9 ?

如果$2500 筆直 有咩選舉 有低音箱最好要細過既 唔該
s216咪算
係咪呢個價錢天龍S216係最好?
呢個價又唔要獨立sub 應該係佢
唔該晒如果我加多1千 用bose 300 值唔值?
好似冇bass
聽歌用可能會好d
去試聽下就知
ok thanks
多D筆直可以稔下Sony X8500
$2750 左右 呢條好過S216?
想問各位有無靚聲過beosound stage 嘅soundbar?
X8500 有埋atmos 解碼玩!最好自己試左聲比較下先!因為個人喜好唔同
原來天龍果隻無 我依家搭車出去深水埗試
why not av life
深水埗去開邊到試?
我最後去返AV life 試
笑左 試真d 慢慢磨
試左S216 , YAMAHA YAS-109同Sony HTX 8500
我覺得唔係特別大分別 可能我唔識聽 聽唔出
可能2千幾蚊既分別不大
如果分秘唔大,咁就有平買平!不過唔同牌子,唔同鋪頭,聽唔同既野都好大分秘!
咁我買S216 最平 都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞