Soundbar的決擇,求解答(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
denon s216?
yamaha B20 109 都應該係射程內
加多少少上sonos beam jbl 5.0
再加多少少上bose 700
再再加多少少上 harman kardon B&W
yamaha 試過真心差 不過denon 未試 唔知點比較
sonos beam 會ok 咩 我見佢好細條 arc 其實有興趣d
bose 都有諗過既 但係想知包圍感強會係邊隻

beam個左右單元係斜側面, 所以左中右都分開得唔錯, sonos 個app又有得調整低音高音, 又有room correction, 意想不到地係支小鋼炮
216就本身長, 左右分離, 側面做低音反射, 低音係幾強
bose 聽歌得, 樣都好靚, 包圍感就...個人覺得唔值個價
ARC就梗係好, 貴咁多都唔好, 當自己個牌子係sony 有信仰加成咩
咁睇黎arc 會啱我心水多d
去試下先
想知邊到有得試 ARC
間間av 生命都話無開 剩係得beam
最後買左jbl 9.1, 行貨原來減左價做緊8800, 仲要有現貨
邊間
友誠幾間大舖都係
請問邊間蘇寧買行samsung hw-Q70T 平
或者暫時其他鋪邊間平
最後買咗bose
最後買左 ARC 一試完已經唔洗諗
仲有無加sub仔同後置,成set 要萬幾
無 你追追post 我連sub 都無位 我放房用
邊間?
真係無位擺
如果想買個soundbar 電腦用,有無推薦
攞支電炮仔挖兩個窿塞入去攪掂
同問, 我budget係$3000內
用pc駁soundbar的話, 咩輸入會相容? hdmi? 光纖?
點睇sony ht x8500? 有冇巴打用過可以分享下
光纖最穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞