Soundbar的決擇,求解答(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下我部Q70t 後置用緊swa9000s

有時插外置hd 睇日劇
按完暫停 一按播放
對後置就「唧」一聲 都幾大聲下

但平時就睇睇Netflix按暫停或播放都冇事
即係外置hd 同swa9000s唔夾?
同問
想問下有冇巴打屋企唔係方形廳 梳化唔係對正個電視櫃都有用生吧可以分享下體驗會唔會差好多
咁其實我自己tune都可以...
一個制就襟到 快靚正啫
呢個價位買返普通電腦2.0/2.1喇叭好過啦
2K內soundbar根本質素麻麻 電腦駁soundbar又煩 啲特別音樂格式用電腦出又要搞一大輪
啱啱買左C20a玩住先
無知一問
如果想要條soundbar藍牙駁俾notebook同PS5, 有冇咩好選擇, 唔想駁咁多線
有心理準備有機會lag
delay 少少姐
巴打請問denon dhts216同316有咩分別?同埋denon係邊度既公司黎?
日本天龍
s216 built in sub
s316 external sub 定冇sub 唔記得咗
咁係咪姐係s216會好d我完全新手,老豆想買先幫佢搵下,頭先google左下好似大家都推薦216
想慳位咪s216
我個人偏好 有獨立sub
去試聽下咪知
yas209 好似賣緊2400左右
呢個價多數係呢2款
除非專聽流行歌
多謝意見本身都係預2000到2500左右
THX, 搵咗下, PS5好似支援唔到藍牙連soundbar
想問下各位師兄 我隻c20a用Bluetooth連咗落部laptop 跟住用HDMI駁落外置Mon 但係都有delay 應該點樣解決 係咪條HDMI唔得?
追左好耐post. 見JBL bar 9.1 落返價 仲送$400 超市卷就買左
$9680 送$400 超市卷
早一兩月去睇都仲係過萬
巴打邊度買呀?
$400係代理定鋪頭送架?
same, 條bar長過個電視
JBL Bar 5.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞