Soundbar的決擇,求解答(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我就覺得係x8500好d
去av life有齊2款試 試聽下揀款啱自己嘅
咁嘅價都冇咩可以講啦
當買sub + 5.1 only
平時就大聲過電視出咁囉
樓上有人問q60t
本身係 5.1
加後置就 7.1

有加同無加差十分遠 後置好平 絕對值
請教下各位Ching點睇罪大條HT-ST5000
想問有邊到多鋪頭可以試機試晒唔同牌子
用緊,同你空間大細差唔多,平得嚟札實,電視49X9000E無atmos所以買個平嘅用住都用咗2年
我買佢為左個sub
聽d 樂器豐富d 嘅歌都幾爽
我用過嚟聽Live orchestra嘅碟,唔錯
演奏樂 有bass 十分重要
原來依家 國貨 jbl bar 9.1 當行貨咁賣
係,啱啱開箱,本身 sealing 已經比人拆過,盒面又殘體字,𥚃面本身有兩條大劣 power cord,好明顯後手攝多兩條 UK plug 落去
唔知大鋪買係咪同樣情況
搵緊SWA-9000S 後置腳架,有冇介紹?同邊度買倒?
搵緊SWA-9000S 後置腳架,有冇介紹?同邊度買倒?
鷹經買,同一情況
broadway, fortress, avlife, 會唔會一樣
S216
已經買左呢舊野 今晚試下
好處佢基本上可以解晒所有畫面同聲道既格式
第時再有呢d 問題都可以攞黎用
解決到都好
買得七千蚊soundbar
加多千零蚊唔係問題啦
反正一萬蚊樓下我都唔覺得ARC有對手
仲要計無subwoofer 都係既
不過要搞咁多先解決到都係煩
我梳化貼牆唔買大底盤支架
淘寶淘咗隻咁嘅嘢代替
個底加兩條木條上螺絲固定

1👈✔XBwycD3YdAo✔👉淘一一寳👈 https://m.tb.cn/h.4kdeSfB?sm=dfcfc9【铝合金监控支架室外吊装立装万向调节海康大华摄像头护罩立杆架子】
你安裝係牆上?
想問下咁多位巴絲打
屋企電視舊到冇arc
靠firetv睇netflix
電視得條光纖output
係咪可以唔駛諗靚soundbar喇
上網爬文話光纖最多support 5.1

原本諗住買黎聽歌睇戲睇netflix
唔該晒
事但換部水貨電視SAMSUNG 55Q70T都係$4XXX, 有埋eARC, 又有HDMI 2.1, 巴打可以考慮.
SOUNDBAR買有光纖輸入既就可以, 靚SOUNDBAR如果有光纖都可以用住先.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞