買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
55Q80T啦
YAS-408定HW-Q70T好?
SAMSUNG HW-Q70T比較好, 輸出比較高, 有Dolby Atmos+其他高清格式解碼, HDMI有eARC, 又可以加無線後置環繞喇叭組成5.1.2組合
蘇寧Q70T做緊$3980,YAS-408 做$3518
抵玩, 唔洗4K, 巴打係已經用緊SAMSUNG電視?
未換,暫時用舊係p記
HW-Q70T配Q80T電視一套可以玩埋Q-SYMPHONY
如果Q70T電視得唔得
唔得~Q70T唔支援Q-SYMPHONY
65吋價錢好似差好多錢
Samsung 65Q70T 水貨
$7280
Samsung 65Q80T 水貨
$11800

65Q80T個價錢可能有平, 詳細要問盛澤
有Q-SYMPHONY功能會唔會爭好遠
https://images.samsung.com/is/image/samsung/hk-feature---237797494?$FB_TYPE_A_JPG$

我覺得既然SOUNDBAR支援, 不如買部電視支援埋佢, 而且本身Q80T電視都好過Q70T電視
只可能買48
幾時減多少少價
3-4月可能會減既, 不過可能斷貨, 5月就會出LG C11
目標價10000-11000
非常之難, 接近沒有可能, OLED陳列品又唔建議買, 建議一係入SONY KD-49X9500H算, 一係等下年SAMSUNG MINI LED背光機款水貨
之前一路諗 Q80t
55升65 貴左4000 好唔抵咁
大左10吋 貴左4成幾
今日突然醒起錯左概念
55變65
應該計面積大左幾多% 而不是長度
55變65 面積大左4成
咁計條數 又順氣啲
尺寸數係計對角

點計面積大左4成??

除夕快樂呀巴打, 你屋企仲裝修緊?
岩先去左av生命問
番去同你講
咁嚴重?
唔係呀 學到野呀!
關於十仔 佢話可以咁樣擺法 但要睇下會唔會太震(因為木櫃

至於我頭先去咗聽天龍216 幾正
但佢話如果駁遊戲機 就要睇吓畫質同音效邊樣優先啲
其實係咪佢想你買咋~

不過都唔一定既, SALES唔一定衰

天龍S216個低音你覺得夠唔夠力?

SAMSUNG HW-Q60T佢做緊幾錢? 你有冇試?
我無問指定型號十仔 所以佢sale唔到我
Q60t唔見有

天龍幾夠力 $2030性價比一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞