買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
HW-Q70T太約$3800, 後置唔知道
$3800係水貨?
當然啦, 行貨AVLIFE賣緊$4300左右

你可以自己問盛澤, 我呢位樓主唔係買所以唔方便問, 昨天已經比盛澤懷疑係行家問價.
辛苦你巴打
辛苦晒
其實買大陸版定美水點都差咁啲野
真係買Q70T/80T玩住錢儲錢遲啲升級算
盛澤同我講問黎問去到底想要邊部, 話人地賣幾多錢, 佢再平比我

我只係問左1條SOUNDBAR返左貨未, 同埋1部8K TV價錢, 可能佢WHATSAPP有我以前問價記錄, OK FINE, 咁我唔問囉, 其實我根本好少問佢, 間中係PRICE.COM搵唔到, 又有巴打有興趣, 先問下

我自問資料比其他網站詳盡好多, 現在我都費撚事再問佢野
SONY美水完整好多, 起碼ANDROID TV系統完整, 冇大陸APP, 有齊功能冇閹割, 要睇電視可以駁MYTV SUPER

Q70T好抵玩啦, $4660有55"大電視, 仲要唔係入門機, 行貨都做緊$10600架

不過同尺寸連運費唔減價的話平唔過港行幾多
所以都係大陸水貨抵玩
上個post 問過下大家點睇p記TH-43gx800h,因為我見信興好似散緊尾水,係仲有貨嘅,想問5000蚊抵唔抵玩?
2019機黎講唔算抵玩,加上用IPS Panel黑位實差
唔該哂巴打
巴打有PRICE.COM 個網問咪得
我都係用price個CHAT 問野
price yt 介紹個部SHARP又話日產, 但上官網又冇講明, 港版sharp 網貴撚到仆街,咩新型號都睇唔到, 個網仲差過tcl
想買行貨Sony 55X9000H 或者水貨Samsung Q80T
個價差成倍 搏唔搏下好?水貨壞左係咪無地方整?
怕壞就買Sony 55X9000H行貨,水貨壞左預換機,兩部都係好機
我唔覺得部機係日本製,我亦唔相信面板係日本製,以前面板日本製會有列明,同埋最重要既影像處理器應該都係台灣野。
上星期幫襯盛澤買左55' Q80T水機,送貨set埋機幾好服務,所以我搵佢訂埋HW-Q900T,試下Q-Symphony
HW-Q900T 水貨做緊幾錢? 唔直上HW-Q950T?

盛澤有冇得訂埋無線後環繞喇叭SWA-9000S?
盛澤做緊$5800,我間房無咩位放後置所以唔上HW-Q950T
ENJoY
sony係咪一月會發佈新電視?
本身想買49x9500h , 發佈會出既新電視 通常係咩價位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞